| AnonymousOnionGirl a întrebat:

Recent m-am despărțit de primul meu iubit am avut o relație de 9 luni unde am facut sex si acum am bodycountu de 1 la 15 ani asta inseamna ca acum voi fi vazuta mai prejos in relațiele viitoare sau nu ar mai vrea baieti sa fie împreună cu mine?

31 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

In cazul meu este discernamant. Pentru ca o cunosc pe faat respectiva de cand eram copii mici. Ne jucam impreuna, si mai tarziu, am fost impreuna cam doua saptamani ( era indragosteala dinaia copilareasca ). Faza e ca de cand a intrat in liceu, s-a prostit. A inceput sa fumeze, sa bea, si am vazut cu ochii mei cand a iesit cu 3 baieti diferiti in acelasi an.

Ca idee, eu nu am resentimente fata de ea. Nu o privesc rau pentru ca s-a despartit de mine la momentul respectiv. Chiar recunosc ca despartirea, a fost din vina mea. Ea nu a avut nici o vina. Doar ca stand in acelasi bloc si cartier, am putut vedea "evolutia" ei. Si zvonurile respective nu erau doar de la baieti ci si de la fetele care o cunosteau. Stiu ca unele zvonuri sau chiar toate, sunt inflorite incat sa fascineze, dar in spatele zvonurilor mereu exista un sambure de adevar. Adevar pe care l-am putut identifica cu usurinta, stiind-o pe ea.