| Alexa1234a a întrebat:

Să mă machiez la liceu?
Cum să îmi prind părul (îl am până la umeri)

13 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Ce rost ai avea sa te machiezi? Ti-e rusine sa-ti arati fata reala?

| Alexa1234a explică (pentru Nemessys):

Eu nu aș vrea dar...prietenele sunt gen
„Cum să nu te machiezi?"

| Nemessys a răspuns (pentru Alexa1234a):

Vai de mine... am ramas socat, dupa ce ti-am citit raspunsul, iti jur.

Tu chiar te iei dupa toata lumea si dupa ce tot iti spun alte persoane?
Adica tie nu iti place sa te machiezi, dar tu totusi o faci pentru ca asa-ti zic,, prietenele" tale? straight face

Daca lasi societatea sa-ti modeleze viata. e vai si amar de tine fetito...

| Alexa1234a explică (pentru Nemessys):

Păi eu acum am trecut a 9 a și evident că le-am întrebat pe prietenele mele cum e la liceu etc.
Și când a venit vorba de machiaj...mi-au zis că toate se machiază...
Și de acea am întrebat și aici...

| Nemessys a răspuns (pentru Alexa1234a):

Dupa cum am mai spus... nu-ti place sa te machiezi... NU TE MACHIA! Daca toate fetele de la liceu s-ar taia si s-ar **** cu toti baietii, ai face-o si tu doar ca sa fii,, la moda" sau sa nu fii o ciudata?

Daca ele sunt atat de proaste incat sa-si bata joc de tine pe seama asta, atunci bravo lor. Tu fa ce-ti place ca doar e viata si corpul tau, nu al lor! Si daca cumva rad de tine sau te considera o ciudata, le poti spune ca tu macar ai curaj sa-ti arati fata reala si nu cheltui mai multi bani pe machiaj decat pe mancare! (cum fac majoritatea)

O zi buna!

| mudokins78 a răspuns:

Dacă e poza ta reală pe care o văd eu la profilul tău, nu merită! Eşti frumoasă şi aşa!
Dacă nu e poza ta reală, probabil eşti urâtă cu crengi, şi se impune o tencuială pe bază de ipsos sau pungă în cap!

| Caro34 a răspuns:

Parerea mea este ca nu merita sa-ti strici fata cu prostii. Natural e super intotdeauna! Si baietii au o parere mai buna despre o fata care este naturala comparativ cu ceva fals. Parul spalat cu un sampon adecvat, frumos pieptanat si prins sa nu-ti vina pe fata cand scrii sau citesti, in rest nu are rost sa-l chinuiesti aiurea. Numai bine!

| 94Lucifer94 a răspuns:

Sincer depinde în ce clasă ești și depinde și de liceu. Dacă și celelalte fete se machiază, da, de ce să nu folosești și tu? Doar că nu trebuie să fie ceva exagerat care să iasă prea mult în evidență. Cât despre păr, important este să nu-ți vină ție în ochi când scrii sau citești.

| mudokins78 a răspuns (pentru 94Lucifer94):

Depinde de liceu? Da aş putea spune,.
Dacă celelalte fete se machiază de ce nu şi tu?
Eu fumez un joint! Huray! Hai să fumăm cu toţii! Ce? Numai eu?
Copiaţi-mă! Nu asta sugerezi?
Lasă fata în pace! Deja la uitat pe făt frumos! Se pregăteşte de atac la noul liceu!

| 94Lucifer94 a răspuns (pentru mudokins78):

Nu are nici o relevanță ce spui. Dacă mă îmbrac, înseamnă că îi copiez pe ceilalți?

| mudokins78 a răspuns (pentru 94Lucifer94):

Daca te imbraci, nu esti gol!
nu copiezi in cazul asta pe nimeni tovarase!
daca iti pui cercel in nas ca mine, atunci e posibil sa ma copiezi, ma intelegi unde bat?
succes comrade!

| PIPER23 a răspuns:

Fara machiaj, doar cu parul prins.

| GandesteRapid a răspuns:

Normal ca toate prietenele spun asta.
Mentalitatea asta de fete rasfatate.
Sincer mie mi se pare mult mai urata o fata machiata decat una nemachiata.
Sa zicem ca rujul e acceptabil, dar nu pot intelege restul machiajului.
Iti spun eu sigur, machiajul nu te va avantaja niciodata in fata unui baiat, noi observam decat lucrurile iesite din comun, iar machiajul nu te va face catusi de putin mai atragatoare, ci din potriva poate mult mai urata ( si asta e de observat ).
Daca tot spui ca esti singura care nu se machiaza, incearca sa ramai asa, vei fi mai speciala, o sa sari in ochi.

Vreau funda!hee hee)