ASCULTA BN AICI:asta e si tema mea la rom.da in fn.sa nu ne abatem de la subiect.un copil e singur acasa.deodata se ntrerupe lumina in tot cartierul.se aude un zgomot straniu.cineva bocane la usa.[nu e deloc funny]se uita pe vizor.e Moartea.el a lesinat. dupa 5 min, s-a trezit si a deschis usa.nu era nimeni,dar,pe perete era scris cu sange;"DEAD". apoi a mers in pat,crezand ca e doar un cosmar.
moartea era la coltul patului.el a fugit la balcon, iar la balcon era un craniu care plangea cu sange.a dat sa iasa de acolo, dar nu a putut.Moartea era pe balcon.l--a decapitat.cand parintii au ajuns, ...la fel.
Pai eu de exemplu am avut la romana de creat o astfel de compunere si am facut despre o fata care avea puteri, dar acele puteri au fost descoperite cand mama ei a murit [ mam ei fiind conducatoarea unei planete misterioase ] apoi fata a fost rapita de un " individ " misterios, si dusa pe acea planeta unde descopera mai multe lucrurui si are de infruntat multe pericole.
O excurse pe Neptun, cu Neptunieni, care sa imi vorbeasca prin telepatie si care sa imi arate planeta lor!
Mda, mai degraba un adevarat roman, decat compunere. mereu mi-a placut sa scriu, desi recunosc, uneori mi-e lene sa citesc. Eu as scrie ceva despre o lume fantastica, nu cu rorboti si extraterestri, de exemplu sa aiba legatura cu mituri si legende dace si romanesti, si nu numai, chiar si de prin alte popoare si desigur inspirata de filmul Stapanul inelelor. Cu o gramada de aventuri periculoase si amuzante, drama si aventura, horror si putin romantism. chiar ar fi o amestecatura, luptatori mitologici daci si samurai?