| SmecheruDeLaCraiova a întrebat:

Sa zicem ca la școală cineva se ia de mine si ma intreaba daca sunt smecher. Fiind un băiat descurcaret ii spun ca da(fara sa vreau sa ma bat cu el), apoi acesta ma imbranceste puternic.
După ce DOAR m-a îmbrancit si m-a amenințat că o sa ma bată am voie să îl bat?
Dacă da, atunci sa presupunem ca DOAR i-am dat un pumn în bărbie cu gândul sa il fac sa ma lase in pace odată( si ca sa ma apar), dar se pare ca l-am lovit asa de rau încât a cazut la pamant, si-a pierdut 2 dinti permanenți si l-am lăsat inconștient pentru o mica perioadă de timp(adică i-am dat knock-out).
Ar trebui să îmi para rau pentru asta?
Ar trebui să fiu exmatriculat?
Am făcut ce era drept?
Ar trebui să îmi cer scuze?
Dacă după ore vine tatal/varul/unchiul/fratele său sa ma bată si ca sa ma apar (din nou) il fac si pe acesta knock-out ar însemna că fac ceea ce e drept, nu?
Eu doar am vrut să mă apar.
P.S. Am 13 ani.
BRAVO PENTRU CINE A CITIT PÂNĂ LA CAPĂT!

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Razvan0812 a răspuns:

Violenta nu e calea decat la aparare. Poti sa sesizezi unul din parintii tai,si sa ii zici,uite tata/mama,ma ameninta/prifesor.dar o sa comenteze ala,dar ii trece,am patit si eu, si pana la urma am ramas amici, doar gura e de unii, si cand isi pun inteligenta in fata, le e rusine sa nu o ia vantul.

| Xdreaper21 a răspuns:

Nu
Nu
Da
Nu
Desigur

| Razvan0812 a răspuns (pentru SmecheruDeLaCraiova):

Autoaparare,nu cu premeditare happy (e legal,daca el inearca sa atace, si te aperi blocandu-i miscarile, nu lovindu-l, dar na, faci cun crezi; alegerea iti apartine)

| mazaroi a răspuns:

Eu in locul tau as spune,, nu"

| Razvan0812 a răspuns (pentru SmecheruDeLaCraiova):

E legal daca te aperi,nu daca iti da ala un pumn, tu sa ii tai gatul atunci, adica daca te ataca sa ii blochezi miscarile si din astea, mai cauta pe net, ca nu sunt sigur