Trist cotemporan in trenuri te pierzi, imbecil si naiv in lucruri usoare visezi. Ce crezi cand oamenii din jurul tau pier, fara balanta, cu stampila, strict efemer.![]()
Invata sa ai un zambet ascuns in inima ta si nu varsa pentru nimeni nici macar o lacrima.Nu-s asa de buna de pus in rama, da` n-am regrete, stii.refuz sa cred ca sunt o drama!
Cateodata, iti vine sa renunti! Iti vine sa pleci dracu si sa nu mai anunti.Ai vrea sa te ascunzi. dar stii ca lumea e mica si nu pot sa te ascunzi de ceea ce ti-e frica.
Lipsita de orice cod moral, prefer sa fiu decat sa par!
Tu nu ma cunosti si nu e provizoriu.Lumea mease-navrte intre vise, iluzii s orogoliu.Sunt perfect imperfecta de cand ma stiu, doar ca am curaj sa fiu cine s'nt pana nu-i prea tarziu!
Lasa, lasa ploaia sa treaca. Vocea iubirii intr-o zi n-o sa mai taca.Lasa,lasa cerul sa cada.Ingerii vor plange penrtu ultima data!
As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea.As vrea ca timpul sa-l opresc, sa-ti spun de fapt cat te iubesc!
Pentru el esti doar o alta fata, ma mult nu ai fost niciodata! El nu te iubeste, nu tine la tine, de-atatea ori te-a facut sa te simti un nimeni.
But your temper`s just as bad as mine is.
Ce tot ma freci la melodie? :-!, nu vezi ca nu`mi pas?
anonimanonima întreabă: