Corect ar fi sa le spui parintilor tai. Nu prea cred ca se vor supara asa tare, dar totusi a fost vina si trebuie sa te astepti la ceva mustrari. Spune-le ca nu se va mai intampla si le va trece supararea.
MS nu stiam ce sa fac oricum le-am explicat dc nu mi-am terminat tema si m-au inteles.
Poi daca zici ca poti imita semnatura, semneaza nu a precizat ca parintii tai sa scrie ceva ci doar semnatura acestora.Mai bine pune pe un adult, nu conteaza cine.
Eu zic ca cel mai bine le-o dai sa o semneze pentru ca stii cum e... minciuna are picioare scurte si n-o sa te certe asa rau, le spui parintilor ca n-ai stiut ca ai mai mult de scris si ca n-o sa se mai repete.Vor intelege, stai linistita.Ai grija de tine!
Nu ar fi corect pentru ca minciuna are picioare scurte. se poate afla caci iti da o nota rea si apar altele si altele...asa ca spune-le parintilor ca doresti sa discuti ceva si ca meriti o mica pedeapsa dar explica-le si motivul.
Daca poti falsifica semnatura perfect fa-o! daca nu o poti falsifica spune-i mamei tale cand nu e suprata pe tine!
Frate acum daca tu vrei sa faci asta e pe raspunderea ta... se poate sa iei iasa figura dar daca alta data mai faci ceva rau? si profesoara vrea sa vorbeasca cu maicata? fi sigur ca o sa ii zica ca nu e prima abatere, si o sa ii zica si de chestia cu tema precedenta? maicata nu o sa stie de nicio semnatura si o sa fie si mai rau. dar acum ti-am zis... o faci pe propria raspundere.
Funda?