Buna.In primul rand, vorbeste cu el, imprieteniti-va calumea.Incearca sa aflii ce lucruri aveti in comun, ca sa puteti vorbi de lururi care sa ii placa si lui. Daca il vezi, zambeste-i mult, priveste-l intens, si pur si simplu, spune-i ca iti place de el, si intreaba-l ce parere are despre tine.
Daca raspunsul este unul bun, puteti fi impreuna, daca nu, nu te intrista, pentru ca baieti gasesti pe toate drumurile.
Capul sus si multa bafta!:*
Pai daca aveti multe lucruri in comun de ce nu faci diverse lucruri impreuna? Asta v-ar putea apropia mai mult
Si nu te grabi.Lasa-l sa te cunoasca si mai ales cunoaste-l
Cand iubesti esti tentat sa nu mai vezi defectele celuilalt asa ca fii cu bagare de seama
Pai cum? La prima conversatie ii zici "Ba. vrei sa ne combinam?" sau cum?
Nici nu ma mir ca nu te place. esti prea disperata...
Nu mah paul27. asta nu e prima conversatzie ca eu sunt in clasa 7 si el e a 8a stem in aceeasi scoala intelegi tw? si nu i'am zis asa '''ba vrei sa ne combinam?'' eu i'am zis ce mi-a zis sora mea.
. si el inca nu mi-a raspuns.si app ing. avem multe lucruri in comun pe care nu le pot spune pot sapune doar unul mai minuscul pe mine ma mai cheama si alina si p erl il cheama alin
Deja l`ai intrebat daca vrea sa se combine cu tine?
pai asteapta si vezi raspunsul
In primul rand nu-i arata ca tii f mult la el pentru ca s-ar putea sa profite de tine.incearca sa te apropii de el, si sa te imprietenesti bine cu el si asa poate il faci sa tina la tine
si dupa aia sa incepi cu flirtul si chestii ca asa daca nici nu prea sunteti prieteni aproape sigur ca nu o sa vrea sa fie cu tine.SUCCES
Sunt si eu in aceeasi situatie sunt in clasa a saptea, iar el in a opta si-mi place taaaaaaaaaaaare mult de el, il cheama george si e suuuuuper dragut de curand am inceput sa ne imprietenim doar prieteni (nu mai mult). Dar incepem si sa vorbim prin mesaje in fiecare seara totusi eu cred ca ar trebui sa te dai pe langa el si sa deveniti prieteni pentru inceput dupa care tu vei decide daca e bine sau nu sa doresti mai mult de la el