| GameRoGo a întrebat:

Sall

Sunt intr o scoala generala. si cei mai mari ca mine sar la colegi mei si la mine la bataie cand noi nu le facem nimic. i-am spus si la profesoara dar degeaba sunt prosti aia. astazi sareau la mine la bataie si imi dadeau cu suturi in fund. si ziceau ca daca nu plec de pe terenul de fotbal ne vor lua la bataie... va rog spuneti-mi ce sa fac, ca imi vine sa iau cutitul si sa ii omor pe toti...

SCUZATI PT CATEGORIE.

Răspuns Câştigător
| Voicu_Rus_1948 a răspuns:

Nu trece direct la ultima solutie pentru. ca s-ar putea sa faci raul mai mare si interminabil sau sa rastorni situatia in mod neplacut impotriva ta si sa-ti bagi si prietenii intr-un conflict care nu e al lor. Adreseaza-te cu parintii directorului scolii verbal si in scris. Zic in scris pentru. ca asa va fi obligat sa rezolve. Parintii tai stiu de situatie?

Răspuns Apreciat de Editori
| Voicu_Rus_1948 a răspuns:

Buna ziua!
Parerea mea este ca parintii tai (ai vostri ) sa se adreseze oficial dirigintelui si apoi directorului scolii, repet OFICIAL, adica cu cerere scrisa si sa solicite rezolvarea problemei comform cu regulamentul si legile referitoare la viata elevului in scoala. Dirigintele sau directorul poate lua oficial legatura cu parintii elevuluii recalcitrant (si cu elevul recalcitrant) pentru. a incerca rezolvarea problemei. De asemeni scoala ar trebui sa aiba un PSIHOLOG care sa se ocupe de astfel de probleme. Cadrele didactice, din cate cunosc eu, au studiat PEDAGOGIE si ar trebui sa fie pregatite sa faca fata si unor asemenea situatii...

5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Spune parintilor acasa si sa se faca un consiliu.Aduna copii de varsta ta si convingei sa isi cheme parinti sa discute cu directorul

| GameRoGo explică (pentru Freya1):

Cum?

| Freya1 a răspuns (pentru GameRoGo):

Mergi la maicata acasa spune-i ce se intampla si ca si tiue si la x si y le fac la fel cei mari si sa vorbeasca parinti intre ei sa mearga la scoala

| Voicu_Rus_1948 a răspuns (pentru Freya1):

E un sfat bun.

| Voicu_Rus_1948 a răspuns (pentru Freya1):

Imi place raspunsul dvs. pentru. ca ofera o indrumare corecta!

| T2LS a răspuns:

Așa se întâmplă cu toți care sunt clase mici, boboci etc. Acum depinde și la ce fel de școală ești. Chiar și așa, profesorii este foarte improbabil să acționeze, pe motive că "nu au ce să le facă", așa este într-o generală. Ia-ți un spray cu piper la tine, găsești la magazine. Dacă încerci să ripostezi, vor sări mai mulți pe tine, cel mai probabil. Așa că bătaia nu rezolvă nimic în cazul tău.

| Volsvagan70 a răspuns:

Cheama-ti parintii si spune-i directorului. Daca nici asa nu merge, frate, rezolva prin metoda "cartierului". Ii prinzi dupa scoala si ii bati pana ii lasi lati. Daca stii ca nu te pricepi la bataie ia-ti si o bata cu tine. Dar nu-i omori, logic.

| GameRoGo explică (pentru Volsvagan70):

Ok,mersi cred ca o sa ii bat cu prieteni

| Volsvagan70 a răspuns (pentru GameRoGo):

Vedeti sa nu va omorati pe acolo

| Voicu_Rus_1948 a răspuns (pentru Volsvagan70):

Desigur ca o bataie buna ar fi meritata in acest caz dar din pacate poate declansa o lupta nesfarsita intre parti pe viata prin batalii nesfarsite castigate ba de o tabara ba de alta si tot asa, plus stresul permanent ramas. E o situatie dificila dar poate ca exista totusi o cale care sa rezolve pe termen lung astfel de caz.

| Volsvagan70 a răspuns (pentru Voicu_Rus_1948):

Aveti dreptate. Sa speram ca sunt doar niste treburi copilaresti si nu chestii grave.

| Voicu_Rus_1948 a răspuns (pentru Volsvagan70):

Si eu sper sa fie treburi copilaresti. Mai depinde ce varsta au copii plus cum acesti copii din ambele parti se inteleg cu parintii lor...

| GameRoGo explică (pentru Voicu_Rus_1948):

Nu, nu stiu

| GameRoGo explică (pentru Volsvagan70):

Gata s-a rezolvat am vb cu profesoara

| Voicu_Rus_1948 a răspuns (pentru GameRoGo):

Nu trece direct la ultima solutie pentru. ca s-ar putea sa faci raul mai mare si interminabil sau sa rastorni situatia in mod neplacut impotriva ta si sa-ti bagi si prietenii intr-un conflict care nu e al lor. Adreseaza-te cu parintii directorului scolii verbal si in scris. Zic in scris pentru. ca asa va fi obligat sa rezolve. Parintii tai stiu de situatie?

| danielaabalan a răspuns:

Nu-i bagi în seamă, te faci că nu-i vezi când trec pe lângă tine, simplu. Crede-mă, merge, și eu sunt la liceu și am auzit de 100 de ori: Ești boboacă? Las-o mă că e boboacă; astea-s boboacele. N-ai ce să le faci, imaginează-ți cum e la mine că sunt a 9-a și de luni se ține un tip de-a 11 sau 12-a de mine și o colegă. Ignoră-i, când vin pe coridor să te întorci cu spatele și gata, o să vă lase în pace.

| GameRoGo explică (pentru danielaabalan):

Ok

| Voicu_Rus_1948 a răspuns (pentru danielaabalan):

E un raspuns dat cu o judecata matura!

Dar gata s-a rezolvat am vorbit cu profesoara

| Voicu_Rus_1948 a răspuns (pentru GameRoGo):

Buna ziua!
Am apreciat faptul ca ai cerut sfaturi pe TPU.
Ma bucur ca s-a rezolvat. Mai ales pentru ca ai procedat asa.
Sanatate si mult succes la scoala si in viata!

Mersi