Nu trece direct la ultima solutie pentru. ca s-ar putea sa faci raul mai mare si interminabil sau sa rastorni situatia in mod neplacut impotriva ta si sa-ti bagi si prietenii intr-un conflict care nu e al lor. Adreseaza-te cu parintii directorului scolii verbal si in scris. Zic in scris pentru. ca asa va fi obligat sa rezolve. Parintii tai stiu de situatie?
Buna ziua!
Parerea mea este ca parintii tai (ai vostri ) sa se adreseze oficial dirigintelui si apoi directorului scolii, repet OFICIAL, adica cu cerere scrisa si sa solicite rezolvarea problemei comform cu regulamentul si legile referitoare la viata elevului in scoala. Dirigintele sau directorul poate lua oficial legatura cu parintii elevuluii recalcitrant (si cu elevul recalcitrant) pentru. a incerca rezolvarea problemei. De asemeni scoala ar trebui sa aiba un PSIHOLOG care sa se ocupe de astfel de probleme. Cadrele didactice, din cate cunosc eu, au studiat PEDAGOGIE si ar trebui sa fie pregatite sa faca fata si unor asemenea situatii...
Spune parintilor acasa si sa se faca un consiliu.Aduna copii de varsta ta si convingei sa isi cheme parinti sa discute cu directorul
E un sfat bun.
Imi place raspunsul dvs. pentru. ca ofera o indrumare corecta!
Așa se întâmplă cu toți care sunt clase mici, boboci etc. Acum depinde și la ce fel de școală ești. Chiar și așa, profesorii este foarte improbabil să acționeze, pe motive că "nu au ce să le facă", așa este într-o generală. Ia-ți un spray cu piper la tine, găsești la magazine. Dacă încerci să ripostezi, vor sări mai mulți pe tine, cel mai probabil. Așa că bătaia nu rezolvă nimic în cazul tău.
Cheama-ti parintii si spune-i directorului. Daca nici asa nu merge, frate, rezolva prin metoda "cartierului". Ii prinzi dupa scoala si ii bati pana ii lasi lati. Daca stii ca nu te pricepi la bataie ia-ti si o bata cu tine. Dar nu-i omori, logic.
Ok,mersi cred ca o sa ii bat cu prieteni
Vedeti sa nu va omorati pe acolo
Desigur ca o bataie buna ar fi meritata in acest caz dar din pacate poate declansa o lupta nesfarsita intre parti pe viata prin batalii nesfarsite castigate ba de o tabara ba de alta si tot asa, plus stresul permanent ramas. E o situatie dificila dar poate ca exista totusi o cale care sa rezolve pe termen lung astfel de caz.
Aveti dreptate. Sa speram ca sunt doar niste treburi copilaresti si nu chestii grave.
Si eu sper sa fie treburi copilaresti. Mai depinde ce varsta au copii plus cum acesti copii din ambele parti se inteleg cu parintii lor...
Nu, nu stiu
Gata s-a rezolvat am vb cu profesoara
Nu trece direct la ultima solutie pentru. ca s-ar putea sa faci raul mai mare si interminabil sau sa rastorni situatia in mod neplacut impotriva ta si sa-ti bagi si prietenii intr-un conflict care nu e al lor. Adreseaza-te cu parintii directorului scolii verbal si in scris. Zic in scris pentru. ca asa va fi obligat sa rezolve. Parintii tai stiu de situatie?
Nu-i bagi în seamă, te faci că nu-i vezi când trec pe lângă tine, simplu. Crede-mă, merge, și eu sunt la liceu și am auzit de 100 de ori: Ești boboacă? Las-o mă că e boboacă; astea-s boboacele. N-ai ce să le faci, imaginează-ți cum e la mine că sunt a 9-a și de luni se ține un tip de-a 11 sau 12-a de mine și o colegă. Ignoră-i, când vin pe coridor să te întorci cu spatele și gata, o să vă lase în pace.
Ok
E un raspuns dat cu o judecata matura!
Dar gata s-a rezolvat am vorbit cu profesoara
Buna ziua!
Am apreciat faptul ca ai cerut sfaturi pe TPU.
Ma bucur ca s-a rezolvat. Mai ales pentru ca ai procedat asa.
Sanatate si mult succes la scoala si in viata!
Mersi
Ft. buna informarea si la obiect!