| ravyALEX a întrebat:

am o intrebare pentru fete
voi cum il visat pe "alesul inimi tale"
puternic si chipes, romantic si destept, simplu i amuzant sau cum?
fuda

Răspuns Câştigător
| Fantastic7 a răspuns:

E greu sa visezi la o persoana imaginara si a considera pe cineva puternic,chipes, amuzant etc., pentru ca depinde de gusturile fiecarei fete, care sunt diferite de la una la alta.
In general o fata il viseaza pe "alesul inimii sale" ca fiind, de fapt, baiatul de care este indragostita deja.:p funda?:3

5 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Salut. Dupa parerea mea 'alesul inimii' trebuie sa fie si puternic, si romantic, si destept, si amuzant, si chipes dar inacelasi timp sa fie un tip simplu care sa nu vrea sa atraga atentia prin lucruri penibile cum ar fi "mama ce masina am/ce gagica". Sa stie sa ma binedispuna cand sunt intr-o pasa proasta, sa imi fie alaturi, sa ma ajute cand am nevoie si cred ca, cam asta isi doresc majoritatea fetelor (Cele normale). Altele vor doar un "ales" puternic si chipes, destept mai putin. Pupici!

| HahahaAb a răspuns:

Alesul inimii e alesul inimii! laughing
Atunci cand te indragostesti, nu conteaza cum arata pentru ca in ochii tai e perfect! love struck!

| Ilonaa a răspuns:

Oricum ar fi vazut acel "ales" de lumea din jurul tau, tu il vei vedea ca pe cel mai cel. Iubirea asta te orbeste si rar ajungi sa te trezesti la realitate.Eu una mi-as fi dorit sa nu "orbesc" de la 16 ani, pentru ca nici mama mea nu mi-a impus vreodata atatea restrictii si atatea masuri de precautie.La inceput eram la mii de kilometri distanta de pamant, iar acum imi dau seama ca e o afacere proasta sa te indragostesti de tanar si sa nu te mai distrezi ca inainte.Am 18 ani, dar am simtit ca acesti 2 ani au trecut pe langa mine si e tragic...Nu va ganditi la "alesi" si zane venind zburand in bratele voastre.Realitatea e dura... Bucurati-va de adolescenta, distrati-va, radeti pana nu mai aveti aer, faceti cele mai nebunesti lucruri ca sa va amintiti cu drag mai tarziu!happy

| ChristinaGM a răspuns:

Simplu si amuzant

| alexandra_4554 a răspuns:

Sincer il poti visa in ulte feluri pe "alesul inimi" dar atunci cand apare dragoste cu adevarat este ca-m opusul la ce ai visat, alesul meu sper doara sa aiba o inima buna, sa ma accepte asa cum sunt, de preferabil brunet cu ochi negri

Întrebări similare