| rockiordeath a întrebat:

am si eu o intrebare :cum pot sa imi deschid parul la cuoare fara sa il vopsesc? mersi anticipat!:X:X:X dau funda +vothappy

Răspuns Câştigător
| LalauraR a răspuns:

Buna
Ceaiul de muşeţel

Muşeţelul este cea mai bună "vopsea" dacă vrei părul blond sau într-o culoare mai deschisă. Toarnă o ceaşcă de flori de muşeţel într-un litru de apă. Lasă muşeţelul să fiarbă timp de o jumătate de oră, apoi ia-l de pe foc şi lasă-l la răcit, apoi strecoară-l cu un tifon.

Spală-te pe cap cu şamponul tău obişnuit. Dupa şamponare şi clătire, foloseşte ceaiul de muşetel pentru a-ţi clăti. Pentru a-l putea refolosi, stai cu capul deasupra unui vas, în care să se scurgă ceaiul. La final, şterge părul şi înfăşoară-l cu un prosop.

Zeama de lămâie

Zeama de lămâie este un alt ingredient important pentru cele care doresc să îşi deschidă culoarea părului. Toarnă sucul a două lămâi într-un litru de apă. Foloseşte amestecul pentru a-ţi clăti părul, la fel ca în cazul ceaiului de muşeţel.

Henna

Henna este o plantă cu proprietăţi puternice de colorare, motiv pentru care este folosită de mii de ani pentru vopsirea părului, a pielii şi chiar a textilelor. Nuanţele pe care le obţii folosind henna sunt roşcate.

Deşi există în comerţ diverse nuanţe de henna, acestea sunt obţinute prin combinarea plantei henna cu diverşi aditivi. Culoarea pe care o vei obţine depinde extrem de mult de culoarea naturală a părului şi de structura firului de păr. Încearcă henna pe o şuviţă de păr "ascunsă", iar dacă rezultatele te mulţumesc, poţi aplica pe tot părul.

Succes

| rockiordeath explică (pentru LalauraR):

Mersi mult mi-ai fost de folos:X

3 răspunsuri:
| Sἶrenἶa a răspuns:

Hei. Take a look at this:
http://www.eva.ro/......13549.html

| Adina77 a răspuns:

Buna! Mama era satena si se clatea cu ceai de musetel tot timpul.
Si parul se facea din ce in ce mai blondut.
De ce n-ai incerca si tu?