| Darius45633 a întrebat:

Sall TPU, as vrea o părere in legătură cu ce vreau sa fac înainte de a incepe școală, vreau să îmi fac câteva șuvițe in fata de culoare argintiu (sa predomine spre maro) și nu stiu cum sa o conving pe maică-mea sa mai lase.Cateva propuneri pentru a convingeo? Apropo sunt băiat și am 14 ani, merg în a opta.

Răspuns Câştigător
| GalwayGirl a răspuns:

Salut!
Mai intai de toate ai doar 14 ani si are 'enspe' mii de motive sa nu te lase....si daca reusesti sa faci asta fara voiaei s-ar putea(de fapt mai mult ca sigur) sa primeste o portie zdravana de bataie!

Eu nu am de gand sa iti morala sau ceva de genul...
Dar gandeste-te ca este o mare posibilitate ca dupa scurt timp dupa ce te vopsesti sa-ti para rau/sa nu-ti mai placa/sa te plictisesti de aceea culoare!

Gandeste-te ca la scoala (mai e putin si incepe!) o sa fi marginalizat.Chiar daca unor colegii o sa le placa, altii o sa te barfeasca, si o sa te simti prost!
Pe langa asta, profesorii o sa se lege de tine mereu...o sa-ti puna note mici din cauza asta (da se va intampla asta, te asigur), pot sa te exmatriculeze, o sa-ti cheme parintii la scoala pentru ca ti-au permis sa te vopsesti.
O sa te dea drept exemplu negativ, pentru acest lucru.
Sti ca un copil a fost exmatriculat de la o scoala pentru ca se tunsese intr-un anume fel?
Si nu era nici pe departe asa de grav, precum e sa te vopsesti!

Plus exista sansa sa nu-ti iasa bine si o sa arati ca un rahat!

DEci te sfatuiesc, nici sa nu-i spui despre aceasta dorinta pentru ca s-ar putea sa te alegi de o morala zdravana!

P.S. Nu vreau sa te jignesc(sau sa par vreun geniu), dar dragul meu treci a 8 a, trebuie sa inveti pentru ca dai examenele.NU trebuie sa-ti arda de vopsit(nu esti nici macar fata, esti baiat!), nu sti nici macar sa scrii corect!
Varianta corecta este "convinge-o"!