| BadRomance a întrebat:

Sallz TPU.Am o problema.Am cont pe Best Music sh intr-o zi mi-a trimis una mesaj la un comentariu, care e adresa ta de mess.Sh eu i-am dat-o, iar ea m-a adaugat sh m-a intrebare ca-ti ani am, ca gusturi ani sh chestii din astea, faza e ca-am 12, dar eu i-am zis ca-am 15 deoarece ea mi-a zis ca-are 17.In fn... iar la gusturi i-am zis de Disney sh ea a sarit repede pentru ca ei ii placea Summit.Am devenit bine prietene(vb de 7-8 luni pe mess). Sh am intrebare ai cont pe TPU? Iar ea mi-a zis ca n-are, dar are pe Hi5, Facebook sh Twitter, faza e ca ea s-a dus la liceu in Londra sh m-a intrebare dc nope vreau sa merg(m-a intrebare acum' 5 luni, iar eu i-am zis ca nope pot), iar atunci ea a zis aaa...inteleg nope vrei, nope asa? Iar eu i-am zis, dc sa nope vreau? Khr nope pot, iar ea mi-a mai zis ca e CMBP a mea, iar eu i-am eu nope-s CMBP a ta sh cu asta basta, iar atunci ea mi-a inchis. Dupa 3 saptamana(adica ca-am acum' 2 luni)am primit o scrisoare de la ea.In care sh-a cerut scuze sh poza ei.Eu i-am trimis o alta scrisoare cu o poza gasita de pe net sh ca regrete sh ca o iert.Sh mi-a zis ca cand va avea 18 ani, adica peste 1 an, ar vrea sa se casatoreasca sh sa ma invite sh pe mine. K sa fc? Daca o sa-i zc nope, o sa-si dea seama doar o sa am atunci "16" ani. Dau funda! Ms.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Fetita mea, ai probleme cu capul, iarta-ma ca iti spun.
deci iti faci doua conturi, iti dai raspunsuri singura la intrebari ca sa iti dai fundite?
tu crezi ca iti trebuie numai fundite pe acest site?
ca daca ai 200 de fundite pe contul LollyPopAndCuteGirl primite de pe SuntTareShDauNumaiFunde o sa reusesti ceva?
ma mir la cat de departe iti merge imaginatia si naivitatea si ce mai vrei tu draguta dar...sincer...asta nu e un joc in genul lady poular sa aduni puncte.
asteptam suspendarea ta de pe site, eventual atentionarea, pentru ca regulamentul interzice sa ai conturi multiple si sa te votezi singur.

| Black_Cherry a răspuns:

Uhh ai cont pe Best Music? esti cumva AnnaHatesRated?