| BossMan a întrebat:

am 12 ani si sunt gras tin regim dar vreau sa mai slabesc. cum? eu am mai slabit 3 kg, dart asta in vreo 2 saptamani! imi spuneti cum sa imi fac o pritetena de varsta mea sau mai mare? dati-mi niste raspunsuri. va rog mult.

Răspuns Câştigător
| oOoLadyMoOo a răspuns:

Inceraca sa nu mai mananci tot felul de prostioare intre mese. happy

Daca nu te poti face placut in ochii unei fete prin aspect, atunci incearca sa-i demonstrezi ca esti un baiat cu slflet bun si alte calitati. O fata o sa aprecieze aceste calitati, si nu va mai lua in seama aspectul tau fizic(care, cine stie, s-ar putea sa nu-i displaca atat de mult - se poate indragosti de ochii tai, de parul tau, de zambetul tau. etc. intelegi? -. happy

4 răspunsuri:
| petitdreamer a răspuns:

Sport combinat cu regim; nu sa faci foamea...sa tii regim si sa faci sport...in special alergare si abdomene

| BeHappyForMe a răspuns:

Mersul pe jos ajuta mult daca poti adauga si sport abdomene incepi cu 5 pe seara apoi adaugi din ce in ce mai mult iar o dieta usoara este Dieta cu banane si lapte

Se iau trei mese pe zi, fiecare compusa dintr-o cana (0, 25l) cu lapte degresat sau ceai, neindulcit, si doua banane (care se pot consuma ca atare, amestecate cu lapte sau coapte in coaja la cuptor) slabesti in 7 zile 5 kg, dar depinde de organsim.nu mai manca dulciuri de loc pe parcursul dietei bea cel putin 2 l de lichide bafta sper sa reuseti sa slabesti.

| kindness a răspuns:

Vreu sa ' fac o prietena dar nu gasesc; vreau sa' fac o prietena dar nu gasesc... toate fetele sa apeleze la mine rolling on the floor))). frate esti exact ca ala de pe youtube rolling on the floor). bine deci fa sport si vei avea succes la toate fetele pe sistemwinking si la toate bunaciunile pe sistemwinkingrolling on the floor)laughingrolling on the floor)

| Hum1lREALIDAD a răspuns:

Uita-te cat mai des in oglinda si asta te va stimula sa slabesti