| mariadjdjfnvfg a întrebat:

Salut.Am 16 ani si am o problema.În primul rand, as vrea sa menționez ca sunt o fata foarte rusinoasa fata de oamenii(in special băieții) pe care nu-o cunosc; apoi deja devin un om obisnuit.Asta foarte mult îmi încurcă,fetele din jur fiind altfel dupa modul de a gândi. Spre exemplu toate prietenele mele deja s au sarutat si ai avut prieten, iar eu nici nu m-am îndrăgostit vreodată. Dintr-o parte, eu inteleg ca aceste lucruri vin de la sine si nu trebuie grăbite, dar ma simt atât de pierduta; nu stiu ce sa fac; îmi pare ca niciodata nu voi întâlni o persoana potrivită din cauza complexelor mele si inteleg ca timiditatea o sa dispară cândva, dar daca nu?

Răspuns Câştigător
| Alexei123 a răspuns:

Salut! Nu ar trebui sa te simti pierduta, sau exclusa doar din simplul fapt ca nu ai un iubit. Exista foarte putine persoane care nu si-au intalnit partenerul, mult mai in varsta decat tine. Cu siguranta ai sa-ti intalnesti partenerul la momentul potrivit. Nu le lasa pe celelalte prietene sa te deranjeze spunandu-ti ca nu o sa ai vreun iubit, ca nu este adevarat. Sper ca te-am ajutat!

3 răspunsuri:
| IJustDeath a răspuns:

Stai calma, și eu am pățit la fel, încă mai am unele momente în care simt asta, aceste lucruri nu trebuiesc grăbite deloc, așteaptă, dacă încă nu îți place de cineva asta înseamnă că nu ți-ai găsit încă alesul, dar sa fi sigura ca într-o zi el va veni la tine laughing

| mariadjdjfnvfg explică:

Multumesc mult )