anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul oricaruia dintre voi. Sunt baiat am 18 ani. Sunt destul de slab. am 60 kg si 1.80 inaltime. Lumea ma judeca din cauza ca sunt slab si ma trateaza altfel. Nu am incredere in mine. nu ma pot baza pe mine. Am incercat mai multe tipuri de antrenamente pentru masa musculara de unu singur, dar datorita geneticii mele nu s-a pus nimic pe mine iar dupa scurt timp am renuntat. Ce-i drept am capatat forta dar atat. Nu stiu ce sa mai fac. Daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat sau un antrenament pe care sa il urmez. Stiu ca in mod normal cand te antrenezi trebuie sa muncesti toate grupele de muschi dar eu as vrea un antrenament pentru brate. Orice sfat puteti sa imi dati cu referire la problema mea cu exceptia consumului de steroizi. sad v-as fi foarte recunoscator. Daca cunoasteti vreo sala pentru incepatori unde sa fiu indrumat de un profesor dar sa nu fie preturi foarte mari.In Bucuresti. Nu stiu cati dintre voi stiti cum ma simt. Majoritatea fetelor se uita numai la baieti care arata bine.Cand ma plimbam cu fosta mea prietena prin parc imi era rusine sa ies in tricou. Purtam hanorac vara pe canicula. Cand trecea un baiat mai bine facut pe langa noi imi lasam capu in jos. Ea mi-a spus ca,, ma iubeste" asa cum sunt. Eu pe dinauntrul meu stiam ca nu e asa. Toate relatiile mele au avut de suferit din cauza asta. Viata mea a avut si are in continuare de suferit.Tot ce va cer :Ajutati-ma cum stiti voi.Va multumesc din tot sufletul tuturor celor care lasati un comentariu.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Nu e ceva MEGA-EVIDENT?

In sportul asta se mananca 4-5 mese pe zi, TOATE CONSISTENTE.

Exemplu ce mananc eu la masa musculara ( o zi la intamplare ) :

- ora 7:30 - fructe
- ora 8:00 ( masa principala ) - 4 oua + fulgi de ovaz + sunca de curcan + 6 felii paine integrala
- ora 11 - migdale
- ora 13 ( masa principala ) - 2 piepti de pui + orez +salata
- ora 16 ( masa principala ) - muschi de vita + cartofi copti
- ora 20 ( masa principala ) - 2 pesti intregi ( sau 4 bucati de file ) + orez
- ora 22 - branza sau 4 iaurturi

Am pus in paranteza mesele principale ( 4 am acum ) si restul sunt gustari.

p.s. : legat de cantitati, saptamana trecuta doar am consumat 6 kg de carne si 8 kg de cartofi. Si e DOAR o saptamana.

15 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Cate fripturi mancai pe zi, in perioada de masa musculara?

| AgentulVIPPro a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu manancam mult si acum e la fel. Am o masa pe zi. Cand vin de la liceu. Si atat. In rest mici gustari.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AgentulVIPPro):

"dar datorita geneticii mele nu s-a pus nimic pe mine"

SERIOS? Ai o amarata de masa pe zi, dar "genetica" e de vina?

Mananc o data pe zi dar mananc bine. Pe saturate. Si masa asta e mai pe seara inainte de culcare. Se spune ca daca mancam inainte de culcare ne ingrasam. Porcarii.

Si daca manangi 2 kg de carne ( eu cel mai mult am mancat 2 kg la o singura masa ) la o singura masa, tot e PUTIN

"dar mananc bine"

Ca sa compensezi printr-o singura masa ar trebui sa fie ceva de genul 4 piepti de pui + 5 kg de cartofi. Dar nu poti la o singura masa asa ceva.

+ corpul asimileaza MAXIM 40 de grame de proteina la o masa.

Mananca de 5 ori pe zi.

Mananci O DATA pe zi = mananci ca o DOMNISOARA FIRAVA.

PUNCT

Multumesc. Ma motiveaza mult tot ce ai spus... Crezi tu ca din cauza alimentatiei nu au dat roade antrenamentele?

| Raymond1607 a răspuns (pentru AgentulVIPPro):

Total de acord cu raspunsurile de mai sus. Am fost exact la fel ca si tine, o mana imi este in ghips acum dar simt nevoia sa iti scriu. Mananca de 5 ori pe zi cate putin, du-te la sala si cauta pe net niste informatii despre antrenamente, grupede muschi genetica etc. Ia niste proteine cum ar fi Muscletech Mass Gainer sau Dymatize Super mass gainer si niste creatina. Fii optimist, e o prostie chestia cu geneticul, si eu sunt ectomorf, pun foarte greu pe mine, am avut 1, 84 si 63 de kg si intr-un an am pus pe mine 12 kg de masa musculara. Rabdare, si ai incredere in tine. Ti-as putea scrie romane dar mi-e greu. Esenta ti-am scris-o. Daca vrei cu adevarat, este posibil. Spor

| AgentulVIPPro a răspuns (pentru Raymond1607):

Iti multumesc mult. Nu sti cat inseamna pentru mine ce mi-ai scris. Sper sa te faci bine rapid. Multumesc inca o data.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Raymond1607):

"Mananca de 5 ori pe zi cate putin" -> aia faci cand concurezi la "miss universe", nu cand pui masa musculara.

La masa musculara mananci de 5 ori pe zi si MULT la fiecare masa.

p.s. : ai pus 12 kg pe an, dintre care maxim 7 erau masa musculara. Muschi se pun maxim 7 pe an ( natural, fara injectii ).

Mersi pentru ajutor. Multumesc tuturor.

| Raymond1607 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ma du-te tu? Unde scrie ca nu poti pune mai mult de 7 kg de muschi pe an? laughing. Si daca te-ai pricepe un pic ti-ai da seama ca baiatul nu poate sa manance de 5 ori pe zi mult, pentru ca stomacul lui nu e obisnuit cu asa ceva. Trebuie sa incepi cu putin. Spor.

| AgentulVIPPro a răspuns (pentru Raymond1607):

Multumesc. La amandoi. Ma ajuta mult.

Nu e ceva MEGA-EVIDENT?

In sportul asta se mananca 4-5 mese pe zi, TOATE CONSISTENTE.

Exemplu ce mananc eu la masa musculara ( o zi la intamplare ) :

- ora 7:30 - fructe
- ora 8:00 ( masa principala ) - 4 oua + fulgi de ovaz + sunca de curcan + 6 felii paine integrala
- ora 11 - migdale
- ora 13 ( masa principala ) - 2 piepti de pui + orez +salata
- ora 16 ( masa principala ) - muschi de vita + cartofi copti
- ora 20 ( masa principala ) - 2 pesti intregi ( sau 4 bucati de file ) + orez
- ora 22 - branza sau 4 iaurturi

Am pus in paranteza mesele principale ( 4 am acum ) si restul sunt gustari.

p.s. : legat de cantitati, saptamana trecuta doar am consumat 6 kg de carne si 8 kg de cartofi. Si e DOAR o saptamana.

| Catti a răspuns:

De ce nu incerci tu niste suplimente alimentare, niste proteine care sa te ajute sa-ti dezvolți masa musculară si sa-ti hrănească organismul?
Nu esti foarte bine informat. Este o diferenta intre o alimentație sănătoasa, cu consum de proteine si fibre si Steroizii care nu sunt pentru oricine.
Orice sala de fitness are personal bine instruit care te poate ajuta pentru inceput sa-ti echilibrezi antrenamentul.
Cat despre tine, de ce sa lasi capul in jos? Fi increzator. Tu nu ai muschii lui, dar sigur ai ceva ce el nu are.

| AgentulVIPPro a răspuns (pentru Catti):

Multumesc pentru incurajare. Ma ajuta foarte mult... O sa ma mai informez... Multumesc inca o data.

| OanaMaya35 a răspuns:

Buna! Sincer nu stiu ce caut aici,vad ca toți sunteti adolescenti,dar cred ca ma plictisesc rău azi. In primul rând,e foarte bine daca mergi la sala, dar trebuie sa combini cu mese pline cu proteina, dar echilibrate. Intreaba chat GPT ce program sa iti faca de mese si ce sa mănânci, eu cu ajutorul lui am slabit. In al doilea rând, stai sa te căsătorești sa vezi ce repede pui burtă? Deci bucura-te de silueta cat mai poți.