Nu trebuie sa fii stresata din cauza asta, trebuie sa fii calma si sigura pe tine, trebuie sa ai incredere, cred ca esti o fata desteapta si poti mai mult de 3 si eu sunt in clasa a 8 a eu cred ca am luat mai putin de atat avand in vedere ca sigur singurul subiect pe care l-am facut corect a fost 1 pe care toti l-au facut cu siguranta de la Subiectul I si am mai facut figuri geometrice acolo cu siguranta eu sunt mai slab ca tine la mate avand in vedere ca mi-a iesit pe semestrul asta media 4, 75(5 rotunjit) n-ar trebui sa te simti stanjenita.
Examenul de la vara e important asta mi se spune si mie la scoala de catre profesori destul de des daca ai incredere in tine si te bazezi pe cunostintele tale poti sa reusesti ce iti propui.Cat despre nota nu trebuie sa te preocupe sigur te afecteaza un pic moral dar o sa uiti de ea si peste ceva timp nici nu o sa mai existe, nota nu se trece in catalog desigur stii asta cu siguranta n-ai de ce sa te temi.Mult succes.
Nu conteaza. Nu te stresa.
Spui ca ai avut emotii. Altfel luai nota mai mare.
Evaluarea e importantă!
Ascultă-mă, acum nu mai contează nota de la simulare. Vezi ce faci, ca la examen să nu mai ai emoții! Înțeleg cum te simți, dar trebuie să depășești, nu e ca și când ai picat capacitatea, și nici nu cred că o s-o faci. E normal ca profesorii, implicit directorul să se mire de diferența de note, cea de la clasă și cea de la simulare.
Parerea mea este ca ar trebui sa te linistiesti si sa iti spui ca totul o sa fie bine, si nu te gandi la inspectie sau la alte lucruri, fii calma. si sa stii ca asa mi s-a intamplat si mie, la simulari am luat note mici dar cand am dat examenul si am vazut rezultatele am ramas uimit, erau de 2 ori mai mari notele. important e sa te concentrezi si sa fii calma chiar dca nu stii ceva treci mai departe.