. Daca se poate, as vrea sa opresc de tot orice emotie, deoarece nu te ajuta cu nimic, doar zapacesc creierul si te incurca. Stiu ca e o intrebare cam ciudata fata de cele pe care le cititi pe aici, dar da, aveti dreptate, si eu sunt un ciudat. Multumesc!
. Daca se poate, as vrea sa opresc de tot orice emotie, deoarece nu te ajuta cu nimic, doar zapacesc creierul si te incurca. Stiu ca e o intrebare cam ciudata fata de cele pe care le cititi pe aici, dar da, aveti dreptate, si eu sunt un ciudat. Multumesc!					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Te crezi superior mai mult decat este necesar fata de cei din jurul tau, aici este problema.De aceea ei se bucura de viata si tu nu o faci, pentru ca asteptarile tale de la tine si de la ei sunt prea mari iar asta iti va aduce esecul pe multe planuri.Invata sa gasesti o calitate in fiecare persoana pe care o vezi/intalnesti/vorbesti si vei afla cu stupoare ca s`ar putea ca tu sa fii chiar mai jos ca ei.
Bonus, fa`ti o prietena, chiar si una care nu o divinizezi, te va ajuta enorm sa treci peste ideile tale absurde.