| alexz122 a întrebat:

Salut, am pentru voi o intrebare mai ciudata de data aceasta. Se pare ca am o inima tare instabila, care poate trece usor de la o stare la alta. Este foarte sensibila mai ales, cand vad calitate, frumusete si splendoare sunt foarte impresionat si ma emotionez puternic, iar in cazul in care vad "jeg", prostie si slaba calitate am o stare de dezgust la fel de puternica. Poate unii veti spune ca e ceva normal si totodata ceva frumos sa simti emotii puternice cand e nevoie, gandeste-te cand gasesti dintre miile de oameni acea persoana perfecta pentru tine, iar apoi starea ti se schimba brusc si trece catre una de dezgust privind-o alaturi de altcineva, sporindu-ti invidia. Intrebarea mea este cum sa scap de aceste emotii puternice, serios acum, mi se strica dispozitia doar privind fata unui fost prieten care m-a dezamagit, sau fata tipei grase de la liceu care nu mi-a gresit cu nimic laughing. Daca se poate, as vrea sa opresc de tot orice emotie, deoarece nu te ajuta cu nimic, doar zapacesc creierul si te incurca. Stiu ca e o intrebare cam ciudata fata de cele pe care le cititi pe aici, dar da, aveti dreptate, si eu sunt un ciudat. Multumesc!

1 răspuns:
| WaterDrop a răspuns:

Te crezi superior mai mult decat este necesar fata de cei din jurul tau, aici este problema.De aceea ei se bucura de viata si tu nu o faci, pentru ca asteptarile tale de la tine si de la ei sunt prea mari iar asta iti va aduce esecul pe multe planuri.Invata sa gasesti o calitate in fiecare persoana pe care o vezi/intalnesti/vorbesti si vei afla cu stupoare ca s`ar putea ca tu sa fii chiar mai jos ca ei.

Bonus, fa`ti o prietena, chiar si una care nu o divinizezi, te va ajuta enorm sa treci peste ideile tale absurde.