| dadada2131313 a întrebat:

Salut, am trecut a 8 a si la anul am banchetul. Intrebarea este, se consuma alcool la bancher? ( bere, sampanie etc ) sau suntem nevoiti sa ne furisam cu ele inauntru? Apropo, dupa ce facem banchetul se merge si la un club?

Răspuns Câştigător
| Viitorulapropiat a răspuns:

Bună. La banchet nu aveti voie cu băuturi alcoolice,dar asta nu inseamna ca nu va puteti aduce pe furis. La noi la banchet ne-a cumparat doamna dirigintă niste sticle de sampanie cu alcool si m-am facut praf,asta ca să nu ne aducem noi vin, bere ca stia ca suntem in stare. Deci acum depinde si de dirigintă, dar prin lege e interzis ca minorii sa consume alcool, deci da. Cat despre club, depinde unde va hotărâți sa-l organizați si cum va sfătuiți voi.

| dadada2131313 explică (pentru Viitorulapropiat):

Eu am 14 si sa zicem ca beau asa alcool la un party sau la concerte, nu beau zilnic sau saptamanal, dar daca ne vedem ultima data macar sa bem ceva.

| Viitorulapropiat a răspuns (pentru dadada2131313):

Păi asta e, daca nu va lasa, va luati pe ascuns.

5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Cred că nici pentru exmenul de Evaluare Națională nu te pregătești atât de intens.

| SG1995 a răspuns:

Nu se consuma alcool, cat despre mersul la club, poate, neoficial, deci doar daca voi clasa va organizati fara profesori.

| 1231242 a răspuns:

Bancher? Se consuma in pimita simt si pana sa i-o tragi unei colege.bnul