| AlexSadik a întrebat:

am vazut acum cateva minute la un fatalau intrebarea "ce parere aveti despre mine?" sau ceva de genul si dadu se poze(aveahi5) nu sunt genul si ma gandeam ca dc nu pot fi si eu idiot :)) si fac acelasi lucru, va rog sa ziceti cum arat nasol, naspa, orice poate dragut am zis POATE :) orice va vine in minte ORICE! uita ti una

http://img522.imageshack.us/i/19787466.jpg/
sau asta

http://img245.imageshack.us/i/dscf0285i.jpg/

nu sunt genul care isi face poze dar a fost o scapare

Răspuns Câştigător
| Revolt666 a răspuns:

Si eu straight face, fundah?

8 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Care e problema ta, de fapt?laughingParca suntem la matrimoniale.

| AlexSadik explică:

Uita ti vede ti care e faza? atunci cand eu fac caterinca pe cacactul asta de site voi comentati ca de ce nu sunt serios dar voi nu sunte ti in stare sa raspunde ti la o intrebare eu v a zic, intr un cuvant caracterizare si voi va luati de ala ca e fatalau sau eu ca dc pun intrebare... faza e ca eu nu ma consum spre diferenta de voi cand dau rasp fara noima

| AlexSadik explică:

Deci frate putin imi pasa ca mata e moarta sau ca te a abandonat "OARE DE CE?" laughing trebuie sa ti pui neshte semne de intrebare era pur si simplu o insiruire de glume... laughing da suna aiurea dar unii chiar rad mai ales cand e chef de caterinca tu nu poti rade ca mata iz in da greiv dar totusi, nu vezi ca si intrebarea este la caterinca? adica *** nu ies la agatat, nu o fac pe smecheru, nu agat fetili ci pur si simplu in PULA MEA am vrut sa vad ce zice cineva care pur si simplu NU MA CUNOASTE PERSONAL! ci doar imi vede muia, si am vazut ce ati zis, si in viata mea nici macar nu am intrrebat fetili daca le place de muia mea sau nu "Salut gagica iti place de fataul meu?" numai fi prost si taci ca esti un jeg care tocmai isi sterge contul, dupa care se duce la balcon si **** un cap in sita de la etajul 8 ca daca nu lasa ca am eu grija ca doar sunt tactu' nu? ce naiba vin eu acasa de la munca si te ard cu cureaua... hai salut baiete, noapte buna

| Thunder a răspuns:

Daca ala e fatalau, tu ce esti?

| Thunder a răspuns:

Multumesc pentru mesaj. Am cenzurat un pic vorbele marete spuse de el.

AlexSadik spune:
"Eu sunt ala care a f***** si o f*** pe mata de cand te ai nascut tu asa ca ciocu mic, nu asa vorbesti cu tactu bei ****! trebuia sa zic asta... eu intreb ce parere aveti si tu mi scoti vorbe din context..."

In primul rand, nu o cunosc pe mama, deoarece m-a abandonat la 2 ani. Daca iti spun ca a murit de ceva timp, ce o sa zici? Esti necrofil? Asa ca orice insulta pe care mi-o adresezi, continand cuvantul mama, ma lasa rece.

Ai pus intrebarea asta ca sa vezi daca te apreciaza "fetili"? In viata reala te considera prea urat, asa ca ai incercat pe TPU? Ai pus intrebarea de mai multe ori ca sa primesti mai multe raspunsuri? Parerea mea despre tine este urmatoarea: esti urat, ai fata de schelet, pana si pozele tale put a sconcs. Ai iesit si tu la agatat pe TPU?

| Thunder a răspuns:

Habar n-am daca e moarta, ziceam si eu sa iti vad reactiile. Nu are rost sa ma cert pe net, pot sa zici orice din spatele monitorului. Esti un copil frustrat care nu are ce face si se da "mare si tare" pe net. Atat timp cat nu esti in fata mea, nu dau doi bani pe tine. Un lucru mai am sa iti zic: E bine sa te consideri "mare si tare" intre 4 pereti, nu?

| pipik a răspuns:

Ai spus : "ma gandeam ca dc nu pot fi si eu idiot"

pai asa areti cum ai scris tu mai sus la cum ai pus intrebarea

| SoniaRacz a răspuns:

Naspatonguesa moara gibilanhee hee