| Manugabi a întrebat:

Salut, as vrea sa ma ajutați cu ceva.
Eu în liceu mi-am luat bullying cam tot liceul, nu era un bullying foarte grav, gen cu bătăi amenințări, dar totuși a afectat.
În liceu am ajuns amuzamentul tuturor, aproape nimeni nu ma mai lua în serios, doar la gluma.
Era un grup de băieți vreo 4 care făceau frecvent mișto pe seama mea și m-au ironizat, mai rar erau mistouri jignitoare, aveau un obicei în a se juca cu ghiozdanul meu ceea ce devenea enervant, îl aruncau ba la unu, ba la altul, îmi ascundeau caiete, penare, de amuzament, pur și simplu voiau sa facă fun dar era deja prea frecvent pe seama mea și nimeni nu ma mai lua în serios iar când încercăm sa ma apar toți râdeau orice as spune. Dacă le ripostam râdeau, dacă ii amenintam râdeau mai tare și nu spuneau nimic, doar râdeau, chiar toată clasa a mai ras când comentam uneori, ma simțeam ca nimeni nu ma ia în serios decât ca un subiect de glume, chiar și în afara când ieșeam cu un băiat și ala mai făcea mișto pe seama mea (mai folosea și jigniri), deși știa ca nu-mi place.
Pe lângă asta eram exclus intr-un mod subtil, simțeam ca de fapt nu prea ma place lumea, eram doar un fun, un fel de bufon.
Am depășit toate acestea după 2 ani, dar un singur lucru nu pot depăși ca se râdea la orice spuneam eu, la orice reacție.
Dati-mi un răspuns dar sincer ați mai întâlnit cazuri de acestea în care sa se rada la orice reactie sau la orice spune victima?
Oricum m-a ajutat mult bullyingul, m-a făcut mai puternic, sa privesc și partea cea buna, au mai existat oameni care m-au luat la mișto si i-am ignorat, am ajuns sa nu mai depind de părerea tuturor și după ani de zile chiar ma simt stabil.
Doar chestia aia nu am depasit-o, ca se râdea la orice ziceam, vreau un răspuns ceva.

6 răspunsuri:
| 19flo79 a răspuns:

Nu cred că în România există așa ceva.

| Bluebutterfly7 a răspuns:

Da... am patit-o si eu... si desi cum spui tu nu erau chestii grave, partea cu izolarea si lasatul deoparte poate sa doara mult

| Manugabi explică (pentru Bluebutterfly7):

Ai pățit sa se rada la orice spuneai tu?

| Bluebutterfly7 a răspuns (pentru Bluebutterfly7):

M-am regăsit în ce ai scris, deși atunci n-am dat importanta pentru ca erau doar chestii marunte