| klaudiu2009 a întrebat:

As vrea sa-mi ziceti o metoda rapida prin care sa verific daca un lant e din argint sau nu. Am inteles ca daca e din argint poti sa scrii cu el pe foaie si ar trebui sa arate ca scrisul de creion. Dar nu stiu cat de sigura este aceasta, nu poate fii si altceva care sa scrie asa si sa nu fie argint? Orice alta metoda e bine primita.

7 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Nu are nici macar acolo unde se incheie niste cifre micute de tot? Daca vrei sa vezi neaparat daca este din argint, tine-l in apa cateva ore. Daca rugineste este fals. Daca nu...

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Adevarat! sau sa scrii cu argint pe o bucata de creta! acelasi efect!

| asdgfhresry a răspuns:

Pai pe argint e scris ceva. Si eu am o litera pentru lants. Si scrie ceva pe ea.

| kaya a răspuns:

Eu stiam ca daca scrie pe un perete alb, sau il poti baga in otet daca nu e argint se va innegrii daca e argint va ramane la fel.

| silverfaith a răspuns:

Este foarte simplu verifici Stantza! si daca este stantat este veritabil dk nu e fake

| Daliana :) a răspuns:

Nu pe foaie. din cate stiam eu pe pereti laughing Eu asa incercam. Dar poti sa te uiti cu atentie sa vezi daca este marcat happy

| klaudiu2009 explică:

Nu e marcat deloc lantisoru de asta ma pune la indoiala daca e din argint sau nu.