Trebuia tu repede sa ne aduci aminte ca incepe scoala
![]()
In orice caz, uite cateva scuze
-era usa de la liceu inchisa
-nu te-a lasat portarul sa intri(asta daca la voi exista unul)
-ai pierdut autobuzul
-iti uitasei un caiet si te-ai intors dupa el
Sunt doar cateva insa de multe ori nu trebuie sa spui scuza neaparat pentru ca dupa ce ca ai intarziat mai iei si din Ora cu povestile tale iar de cele mai multe ori isi dau seama ca minti
poti spune pur si simplu:"imi cer iertare\scuze ca am intarziat, pot sa iau loc in banca
?" N-are cum sa nu te lase sa intri daca o spui frumos, noi Asa zicem iar profesorii ne iarta :3
La noi ala de matematica ne asculta si daca nu stiam 4
Probleme cu tiganii.S-ar putea sa mai pierzi inca 10 minute din ora vorbind despre prostia asta.
Eu nici măcar nu-mi cer scuze când intârzii la şcoală. Şi nici nu spun motivul pentru care am întârziat. Intru pe uşă şi gata. Ce atâta agitaţie? Eu de obicei nu întârzii la şcoală. Deseori nimeresc să sosesc chiar când sună clopoţelul. Oricum, puţin îmi pasă.
- Eu sunt navetista mereu merge " Am pierdut autobuzul, nu vine la ore fixe."
- Cea cu programarea la doctor, e salvatoare mereu
, iar apoi e cea cu " a avut mama nevoie urgenta de mine " sau altcineva apropiat :3.
Pai scuze pe care le-am folosit eu :
,, S-a blocat clanta de la baie."
,, Am avut cateva probleme cu cainii."
si ce as fi vrut sa folosesc:
,, M-am pierdut in scoala"
Buna
La noi in clasa mergea cel mai bine daca spuneai ca te-a oprit un alt profesor sa vorbiti sau ai ajutat pe cineva din scoala. Dar ai grija daca nu este adevarat, ca nu cumva profesorul sa afle prin ceilalti profesori
Ar mai fi: vremea urata, daca se aplica, ai pierdut autobuzul, ai cazut si a trebuit sa te schimbi sau o problema familiala
Am fost la toaleta.
Nu a sunat ceasul. (in cazu in care e prima ora)
Sau eventual te doare in fund de parerea lor si stai pe afara daca nu te primesc... Absenta se motiveaza. ![]()