E Grigore Alexandrescu.
Cred ca e luata de pe net,daca nu ar fi nu ai mai intreba aici,ai fi sigur pe ce scrii, dar de fapt nu esti.
La prima vedere ti-as da 10, la ascultare, daca ai spune comnetariul asta pe de rost, dar daca te-as intreba ce-i ala "demagog" sau "alegorie"si nu ai stii as scadea la 9.
Mie mi se pare super ok demonstratia, dar ai uitat doua chestii:
Pune accent mai mult pe povestire [bine, povestire e putin spus]. Nu prea ai zis nimic de cum s-a purtat Samson cu Samurache pe tot parcursul fabulei, cum l-a jignit, ce reiese din aceste jigniri. Mai spune si despre boul care il asculta pe Samson, si el e important.
Pune si o incheiere [gen "Datorita celor prezentate mai sus opera "Cainele si catelul" este o fabula"]. In rest e foarte bine, cred c-o sa iei 10.
Bunaaa
=Clasaa a 6a asaii?![]()
-Si soraa meaa tot aici este![]()
A si nu este scrisaa de vasile Alexandrescu,ca este de Grigore Alexandrescu.![]()
In rest este bine, cred ca vei lua 10, mai citeste ca ai niste greseli pe acolo,cum ar fi aici jos,,Asadar, fibula ne indeamna, ai grijaa FABULA.:d
Paa si sa iei notaa mareeee.
E bine, doar ca "Cainele si catelul " nu este scrisa de Vasile Alecsandri ci de Grigore Alexandrescu
Nu este scrisa de Vasile Alexandrescu
, ci de Grigore Alexandrescu
cred ca vei lua 10:d
Http://lumea-creatiei.eu5.org/Cainele%20si%20catelul.html Poti lua de aici, mai amanuntit.