| mel1 a întrebat:

Salut..Cred ca am o problema cu capul, nu vorbesc aiurea.de ceva timp ma tot stresez cu niste prostii, ajung sa pierd notiunea timpului, nu ma pot concentra. ajung sa fac unele lucrui de mai multe ori, doar ca sa fiu sigura ca le-am facut.aseara de exemplu, ma spalasem pe maini ianinte sa ma culc, si ca sa fiu sigura m-am mai spalat inca o data.cand m-am pus in pat, ma intrebam daca m-am spalat.sau daca ma pune mama sa verific un geam daca este inchis, pai cred ca ma duc sa ma uit de 3 ori la el sa vad daca e inchis, o iau pe Braila? asta e semn ca innebunesc? sau poate fi pe baza stresului? imi fac multe scanerii in cap si am ajuns sa ma gandesc numai la lucrul acela, si ma gandesc ca se poate face pe baza stresului.o iau razna? sau sunt probleme medicale? ma refer la cap

3 răspunsuri:
| Hevnoraak a răspuns:

Bun venit în lumea mea, mie cel puțin a apucat să-mi facă viața re rahat, sugerez un control medical.

| Mikhtarian a răspuns:

Stresul este de vina.
Fi mai calm, vrei sa faci totul rapid.

| Cristina64 a răspuns:

Salut! Cred ca e din cauza oboelii sau a stresului si mie mi se mai intampla sa spun un lucru de mai multe ori, fara sa imi du seama, de exemplu i-am spus mamei ieri sa o scoata pe sora mea mai mica(de 3 ani) din camera mea, pentru ca ma enerva, mama a venit, a luat-o dar eu tot am mai zis asa de vreo 5-6 ori fara sa imi dau sema...straight faceAdevarul e ca ma culcasem pe la 3 dimineata si ma sculasem la 8