|

Salut, e ceva mai grav.

Spun pe scurt:- la școala a început unul sa ma înjure și am zis sa îl ignor ca n-avea sens sa ma pun la mintea lui.- mai pe seara ii spun

"Nu pleci înainte de ultima ora ca vreau sa vorbim".Un prieten de al lui îmi da mesaj.

"Ia zi ba tu, ce treaba ai cu x" Și ma lua cu d-astea gen "viața mea, varule".Și i-am zis direct ca dacă vrea bătaie sa ne vedem după liceu, sa vedem care e mai tare.In final ăla care m-a înjurat a început sa plângă la maica-sa ca vin cu nu știu cine și îl bat.Și directoarea a aflat și TOT MIE îmi scade nota la purtare in circumstanțele in care

- eu sunt înjurat și eu tac;

- prietenul lui îmi da mesaje de nicăieri.Și tot mie mi-o scade pentru ca l-am amenințat pe prietenul lui laughingÎntrebarea mea e:

Dacă am la purtare nota scăzută, cu ce ma afectează pe lângă bursa?

Pot sa mai dau la drept?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Invidiosi laughing dar si fricos ca deja tea parat.

| a răspuns:

Eu in locul tai ma jur ca-i bagam direct 2-3 pumni in gura si lui, si aluia care iti trimitea mesaje, ca sa aiba motiv sa iti scada nota la purtare, nu asa degeaba. Daca te afecteaza sau nu la bursa poti intreba cel mai bine dirigintele clasei.Eu personal nu mai stiu in atatia ani care mai e treaba cu bursele prin scoli.Ce treaba are facultatea de drept in schimb cu faza asta? N-are nici o legatura.Ai luat bacul te inscrii unde vrei.

| a răspuns:

Sunt invidioși pe tine pentru ca ești mai inteligent decât ei. Acesta a fost un scenariu ca sa te doboare. Informeaza-te de la diriginte daca nota scăzută la purtare te afectează la înscrierea pentru admitere la facultatea de drept. Si daca da, atunci roagă pe diriginta sa nu îți scadă nota la purtare.