| mzqpsx a întrebat:

Salut.la scoala ma enervat un coleg de clasa si am luat un penar dela o banca din clasa si am dat dupa el si dupa el la luat dpe jos si a dat foarte tare cu el de banca.si sau rupt nu stiu cate pixuri etc...si aia (proprietarul penarului) vrea tot ce era stricat inapoi ori sai platesc cu bani.
dar chestia e ca nu eu ileam stricat, nu l-am aruncat tare...ila la aruncat tare si tot eu platesc 90% si el 10%straight face.
oricum erau cateva pixuri de 3 lei dar nu ma intereseaza asta ma intereseaza ca ila a luat dreptatestraight facepe cand el a inceput si el a terminat

5 răspunsuri:
| Handrei a răspuns:

Amandoi ati aruncat cu el. faceti cheta si platiti.asta e. teribilismul la scoala se plateste.mergeti si intrebati-l daca ii ajunge 10 lei.pui tu 5 lei si celelalt teribilist 5 lei si gatalaughing...trebuia sa dai si tu cu un scaun, ceva mai mare ca sa-l nimeresti.glumeam.

| KamaSutra a răspuns:

Trebuie sa le explici ca nu tu ai stricat obiectele si daca nu functioneaza du-te si sunei dirigintelui sau dirigintei altfel nu stiu ce sati mai zic...Iti urez bafta multa pentru ca ai nevoie!

| Bubulutsaa a răspuns:

straight face nasoala treaba rau straight face imi pare rau straight face

| TheLittleButterfly a răspuns:

Trebuie sa le explici celor la care le-ai stricat obiectele ca nu este vina ta, ci a colegului tau. Daca nu inteleg, te duci la diriginte si ii spui ce s-a intamplat ( asta daca ai un diriginte de treaba si care e corect). Dar daca nici asa nu merge, nu mai stiu ce sa faci...Succes!big grin

| mzqpsx explică:

Am uitat sa adaug ca el ma impinsese si eu mam tinut de vesta unui coleg si s-a rupt.si acum nu stiu ce sa fac ca ila nu intelegEstraight face