Invit-o in oras...Cunoasteti-va mai bine...
Si dupa aia lucrurile pot evolua...Ma refer sa fiti impreuna s. a. m. d...
Succes![]()
Sper ca ti-am fost de ajutor![]()
pupici :*
pa`pa![]()
by Andotsza [; x]
(P. s ...incearca sa aflii mai multe despre gramatica si mai incearca sa-ti imbunatatsejti scrisul ca nu prea se intelege ce ai scris
)
Cel mai bine este sa te intalnesti mai des cu ea.Pe mess nu rezolvi nimic
Asa ca invit-o undeva.Asa o sa o cunosti mai bine![]()
Daca nu accepta de prima data, mai incearca.Nu te lasa batut!![]()
Fetelor le plac baietii care le arata ca sunt importante pentru ei![]()
Mult succes!
Wow, ce de raspunsuri ai primit! Si cate versiuni. In afara de invit-o, te-a mai sfatuit cineva ceva? Nu? Creativitatea omenirii e in pana de idei?
Ce ar fi sa vorbesti cu ea si sa o intrebi daca te simpatizeaza si ea pe tine- e posibil sa fie ocupata! Ce ar fi sa afli intai daca nu are prieten sau daca nu si-a facut intre timp?
Ce ar fi sa ii faci o surpriza si sa apari pe unde este ea! Sa ii zambesti, sa o intrebi ce face si sa ii vezi reactia! Adica sa verifici terenul inainte de a te arunca, cu, capul inainte!
Posibil nu avea timp pentru o diskutie de o lunga durata. sau poate mai are sh ati prieteni cu care vb asa cum sh cu tine.
nu-ti faci griji. mai vb cu ea. sh propune-i sa iesiti la o plimbare. nu mai pierde timpul. poate sa ti-o ia cineva. bafta!
Mi s-a intamplat si mie asa. Dupa o perioada, insa, a inceput sa vorbeasca cu mine la fel de mult; am invitat-o la o plimbare, si de atunci pot spune ca suntem prietene bune
.
Poti sa o inviti si tu la o gura de aer curat...![]()
Good luck!
Invit-o in oras la un suc si spune-i ce simti pentru ea. Poate asa se poate schimba ceva intre voi.