| EnvyU a întrebat:

Salut happy m-am hotarat sa spun ce am pe suflet, intr-un final. Problema mea ar fi cam asta, am 22 de ani dar arat ca un pusti de 14-15 ani, nu sunt inalt, am mainile micute, sunt micut asa si pot sa spun ca ma "streseaza" si faptul ca am penisul mic(13cm) sad. Eu imi tot fac sperante ca ma voi dezvolta naibii odata. Sa nu intelegeti gresit, nu sunt foarte frustrat de treburile astea, sunt stabil psihic, dar nu sunt foarte sigur pe mine. E altceva cand te duci undeva, cand iesi afara, si arati bine, esti inalt si dezvoltat, Nu astept neaparat raspunsuri care sa ma ajute sa trec peste asta, doar am simtit nevoia sa imi spun oful happy desi ar fi bine daca ar fi fost o persoana reala sa ii zic asta. In fine stiu ca trebuie sa gandesti pozitiv, sa nu te amagesti cu ganduri de genul asta ca mai rau iti faci, insa cateodata ma gandesc doar la asta. Voi cum reusiti sa fiti increzatori in puterile voastre?happy ce va motiveaza sa zici asa.

Răspuns Câştigător
| Didi908 a răspuns:

Buna! Nu conteaza cum arati sau daca isi bat joc altii de tine nu-i baga in seama! nimeni nu-i perfect, fiecare are cate un defect! Eu te-as sfatui sa mergi la sala, sa faci sport mult si/sau joaca baschet! big grin Daca vrei poti merge la un medic sau psiholog si ca-i ceri ajutorul in legatura cu dezvoltarea! Eu de obicei devin increzatoare cerand sfaturi de la prieteni si sperand in continuare ca voi spaca de acel defect! SUCCES!

4 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Zici ca nu esti frustrat dar debordezi de atita frustrare.Ai incercat sa traiesti vreodata simplu, sa tii cont numai de placerile tale si de tot ce iti face bine fara a vedea ce vor ceilanti oameni? Iti voi spune un secret; La oameni intodeauna se va manifesta instinctul de a domina, exact ca la animale si asta nu se va putea ridicindu-i in slavi pe ceilanti ci dind cu ei de pamint.asa ca, oricum ai fi, rezultatul este acelasi.

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Heei >:d

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns (pentru asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm):

Imposibil! straight face
Am scris un roman de raspuns si im-a postat un simplu HEI?waiting.
Reviiiiiiiiiiiiiiiiiiiin mai pe scurt.
Nu trebuie sa le arati celor din jur ca esti nemultumit de aspectul tau fizic, deoarece acestia te vad la fel poate chiar mai rau.Incearca sa fii mai imcrezator in tine,socializeaza, distreaza-te, glumeste pe seama asta.Ca sa-ti raspund si la intrebare,si eu ma consider prea slaba,ca am ochii prea mari etc,dar nimeni nu a observat vreodata astalaughing,sunt motivata deoarece vreau sa demonstrez ca nu traiesc in umbra nimanui si ca POT realiza orice imi propun, asta daca nu intervine sila aia nesimtita si enervanta care te leaga de canapea si nu-ti da drumu deelocc :-l. Oricum,daca ai nevoie de o pers. care vb (cam)mult si sa te mai faca sa razi, da-mi un msj privathee hee. Donc, il fait beau temps!happy

| EnvyU explică (pentru harciog):

Stiu ca din postul meu pare ca sunt foarte frustrat insa nu este asa, nu m-am plans pana acum de nimic si chiar traiesc simplu, ma bucur de ce am, ma bucur de cum sunt dar cateodata ma mai apuca si melancolia sa imi gasesc defectele. De obicei cand ies din casa nu ma intereseaza ce parere au altii despre mine. Cat despre dominat, nu este stilul meu. Trebuie sa ma gandesc mai mult ca... daca eu imi vad doar defectele, atunci si altii vor vedea acelasi lucru. Insa se aduna multe pe cap si clachezi, de asta ai nevoie sa vorbesti cu cineva si sa refulezi.