| Bogdy1216 a întrebat:

Salut,mă puteți ajuta și pe mine cu un liceu bun în Arad cu profil filo la care sunt profesori ok și ore mai lejere?

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Ia in considerare ca la un liceu bun nu se fac ore lejere, ci se preda si se invata serios.Succes.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai filo e lejer oriunde, pentru că nu ai mate,iar profii nu stau cu gura pe voi,decât atunci când vine bacul.
Eu mai consider și că un liceu "bun" este ala care te înscrii.
Eu m-am înscris la un liceu de care nu auzisem mare lucru până să mă înscriu la unul.
Toți visau nu știu ce licee,iar eu am zis că o să merg la liceul acela de care auzisem in a VIII-a și am făcut așa cum am zis.
M-am înscris la științe sociale și sincer sa fiu,m-am descurcat foarte bine,am luat și bacul cu o medie destul de buna zic eu.
Ideea e că persoanele care visau nu știu ce licee au ajuns mai prost decât mine fiindcă s-au contopit in anturaje dubioase etc etc, adică ei nu s-au înscris la liceu să învețe,ci sa își dea aere că sunt la liceul X, ceea ce mi se pare greșit.
Mai mult, am auzit și că profesorii de la acele licee erau mai nepregătiți decât cei de la liceul meu.N-am sa te mint, m-am mirat și am zis că am făcut o alegere buna cu liceul unde sunt.
Morala:Nu contează liceul sau profilul, atât timp cât vrei să înveți carte!
Bafta!on the phone

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nu cred că există un astfel de liceulaughing)
Nu te poți aștepta să fi la cel mai bun liceu pe profil de filologie din orașul tău și să ai ore unde să stai.
Acum la ce liceu te-ai duce o să întâlnești profesori " buni" și profesori " rai" trebuie sa înveți cum să ai o relație ok de elev- profesor și atât.