Stai linistita, este posibilitate sa te poti transfera dupa primul semestru. Aia e. se mai intampla. Totusi nu cred ca mori un semestru sau un an. Oricum ce are daca o sa ai note mici la acele materii? Din moment ce stii foarte bine ca nu te descurci, de ce ai avea asa mari pretentii de la tine? Frate. nu poti. aia e. Sau esti si tu vanator de note?
Te poti transfera din semestrul doi linisiltita daca mai sunt locuri la profilul la care doresti sa fi. Si eu acum 6 ani, cand intram pe clasa am avut probleme cu acomodarea in liceu, dar dupa primul semestru a mers totul foarte bine. Trebuie sa ai incredere in tine si totul o sa fie bine. Mult succes.
Da, te poti transfera din al doilea semestru, dar e posibil sa dai unele examene de echivalare.
e doar liceu, nu ai de ce a te simti dezamagita, cat despre colegi, asta e, daca nu te intelegi cu ei iti faci prieteni in alte clase. easy-peasy. oamenii sunt rai peste tot deci nu pune la suflet
Si acum te poti transfera. E mult mai usor. Vorbește cu parintii tai. Nu trebuie sa te intereseze de ceea ce cred altii despre tine, tu sa fii mulțumită de tine! Egal parerea altora! S-a intamplat, nu a murit nimeni din asta. Comunicarea face totul.
Buna!
Nu te consuma degeaba! Si eu am trecut prin asta, ma simteam de parca imi cazuse cerul in cap, primele 2 saptamani au fost oribile. Cand au inceput profesorii sa predea am observat ca ne-au luat de la 0 si ne
-am invatat cu metoda lor de predare. Stai linistita, nu e chiar asa cum crezi tu.
Poti sa te transferi in sem II, dar ai grija sa depui actele la timp pentru aprobare.
Bafta!
Te poți transfera din semestrul al doilea.Eu desi prima optiune am pus-o la un liceul economic pe profil de contabilitate nu am fost foarte incantata ca am intrat acolo.Doream sa merg la filologie și ma pregateam in semestrul al doilea pentru un transfer însa cu timpul a inceput sa imi placa, imi facusem prietene si era totul ok, iar acum sunt la acelasi liceu si nu-mi mai doresc transfer! Multa bafta!
Și eu sunt la liceu tehnologic, la turism și alimentație, și tot la filologie vreau. Ai idee ce diferențe se dau? Și mulțumesc.
Îmi pare rău, nu știu. Poate daca mergi si la intensiv engleza dai bviling..in rest nu stiu.
Cristian2026 întreabă: