Ce ma face sa cred in Dumnezeu? Experineta.Nefasta,bineinteles.Ultima data cand am fost la biserica a fost de Pasti, in concluzie merg destul de rar.Ar fi multe de zis la capitolul asta, multe citate de dat, multe filozofii. Ii las pe altii sa faca asta:-j.Cuvintele raman cuvinte. Din fericire credinta se simte nu se demonstreaza.In legatura cu alti Dumnezei, poftim un trailer de la un film celebru, destul de intresant.In caz ca nu l-ai vazut inca:http://www.youtube.com/watch?v=17nknP2LbUc
Daca nu ar fi existat Dumnezeu nu ai fi existat nimic. Daca o sa citesti Biblia o sa afli si raspunsurile la intrebarile tale.Toate religiile cred in acelasi Dumnezeu numai ca elimina anumite conceptii.De exemplu:unele spun ca Fecioara Maria ar fi o simpla femeie, altele spun ca Iisus Hristos ar fi fost insurat si diferite chestii. Ce ma face sa cred in Dumnezeu? In primul rand avem 3 dovezi clare:Sfintele Moaste, icoanele facatoare de minuni si Lumina de la Ierusalim care se coboara din cer in noaptea Invierii![]()
Credinta se bazeaza pe vorba"Crede si nu cerceta".
La biserica ma duc duminica
si in zile de sarbatoare
.
Nu exista dovezi, doar relatari ale unor apostoli, care erau analfabeti din pacate. Eu sunt ateu, de la niste intrebari am inceput si eu sa nu mai cred. E decizia ta daca mai crezi sau nu, dar daca deja ai inceput sa iti pui intrebari e clar ca nu stii nici tu ce sa crezi!
Pai... Nu a fost nimeni in ceruri si s-a intors sa ne spuna cum este acolo sau chesti. Da tu nu crezi in Dumnezeu?
Moonster întreabă: