anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,stiu ca pare utopie pentru multi dar vreau sa stiu ce parere aveti sau poate unii deja au incercat ceva pastile pentru cresterea in inaltime? Nu vreau un raspuns gen "cresti cat iti e gena de la parinti, cresti pana la 21 etc" Sunt foarte preocupat de aspectul fizic, am 17 ani si 1.72 si refuz sa cred ca nu se poate face nimic pentru cresterea in inaltime inca cativa cm,sunt preocupat tare mult de viitor si nu pot sa omit ca ma deranjeaza mult propria inaltime,ceva idei, recomandari din ce ati incercat si a mers sau credeti ca e ok? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Elide a răspuns:

Eu am 1, 70, la 18 ani sunt fata mulți băieți de la mine din clasa au aceasta inaltime și e chiar potrivită zic eu..nici prea înalt dar nici prea scund happy

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu crezi ca, daca existau pastilele alea minune, mai erau oameni micuti pe lumea asta?
Mi-ar place sa-ti dau o speranta, dar cred ca esti destul de mare ca sa aflii adevarul-adevarat, ca nu exista nimic care te-ar mai putea ajuta sa cresti la varsta asta.
Poti mai departe sa fii furios, frustrat, necredincios, dar in urmatorii 3 ani, te vei convinge singur ceea ce ai refuzi cu incapatanare sa crezi.

| Medivh a răspuns (pentru Violleta2022):

Am precizat mai sus ca pentru unii, cat si pentru mine intr-un fel sau altul poate fi "utopie".Am vrut sa vad cateva pareri/sfaturi etc.

| peperonies a răspuns:

Daca ar fi pastile pentru cresterea in inaltime ar mai exista oameni scunzi?

| Medivh a răspuns (pentru peperonies):

Sunt ceva hormoni de crestere asemenea unor steroizi, nesanatosi bineinteles, eu intrebam daca au rezultate (indiferent de efectul negativ ce il au la organism).

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu stiu daca exista pastile ca sa cresti in inaltime DAR daca ar exista realizezi ca, daca vrei sa cresti in inaltime dupa ce iei niste pastil, acele pastile, iti schimba absolut tot organismul, ca sa poti sa cresti? Asta ce inseamna? Ca o sa ai probleme mult mai mari decat cresterea in inaltime.

E foarte ok inaltimea ta, chiar de nu aveai 17 ani, si nu mai cresteai, era si atunci ok.
Ai un complex total aiurea.

| AdrianaB1 a răspuns:

Doamnee,nu te ajută crede-mă!
Eu sunt fată și am 1.67 undeva presupun dar sunt înaltă, și mie imi place, dar la 17 ani mie imi place că ai 1.72 ești normal!

| icewolf a răspuns:

Joaca muult baschet frate, oricum gena parintilor conteaza în proportie de 50 la suta, eu am 14 ani si am 1, 76 înaltime dar crede-ma sfatul meu si al doctorilor în acelasi timp, joaca mult baschet