Nu in refuzul copilului sa-si faca gauri in urechi, sta comunismul. Tu esti copil, deci incapabil inca sa discerni binele de rau, de aceea legal esti inca sub tutela parinteasca, ca parintii sa decida pentru tine.
Vei mai creste si vei intelege, pana atunci, doar asculta de parinti, ca nu-ti vor raul!
Hai toti sa zicem c-avem parinti comunisti cand noi la 16 ani habar n-avem ce-i comunismul.
![]()
Baiete, esti cumva infometat? Ti se da mancare, apa si bani cu ratia? Esti batut si sclavit cumva? N-ai dreptul la opinie si daca deschizi gura esti bagat la scaun electric?
Hai, termina cu prostiile si nu te mai c**a pe tine atat ca "am parinti comunisti", ca n-ai nici pe dracu.
La 16 ani pune si invata sa n-ajungi ultima scursura a societatii, lasa initiativele de a fi curist ca te faci pe tine si pe parinti de rusine; nu stiu ce "baiat" te mai consideri tu dupa ce-ti pui cercei btw...![]()
N-am scris mult, ca mult la mine este peste cat ai tu voie la calculator sa citesti; degeaba in niciun caz, te asigur.
Repet: Esti cumva infometat, batut, lipsit de libera opinie, libertate si drept la posesie? Esti cumva sclavit omule? ESTI?
Din nou, nu mai urlati atat pe TPU ca "vai parinti comunisti", ca daca erau comunisti, erai mort dinainte sa mai intrebi de "cercelus"... esti patetic, copile, extrem de patetic.
Hai sa optim prostia inainte sa se intample, ca putem sa facem asta si pe TPU.
Daca nu asculta, sanatate si mult spor si sa-l vedem ce-o face cand va ajunge in pozitia in care, cu cerecelus in ureche, n-o sa mai fie primit in casa, asa cum se intampla in Romanica REALĂ; crezi ca asta-i America ca daca vii la mamica si-i zici de exemplu ca esti homo sau cu prostii de genul tatuaje, cercei sau piercing, va veni mamica si te va lua in brate ca te inetelege si ca te iubeste orice ar fi?! NU! In Romanica se merge pe principiul "eu te-am facut, eu te omor", cati plozi n-au fost dati afara din casa dupa prostiile facute si-apoi plang prin santuri ca "vai Danezeule, de ce?", ca ai fost prost, de asta. Si chiar fara cazuri extremiste, de ce sa nu te scutesti de un stres? de o potentiala cearta in familie? de o potentiala agresiune?
E chiar atat de greu sa gandim putin in secolul 21?
Nu-i problema ta cati ani am eu, problema ta reala este ca vrei sa "spurci sexul tare", asa cum spunea cineva, sa te "piz*ifici"... si nu numai eu ma gandesc la "piz*ificati" cand ii vad pe pitiponici cu cercelusi, piercing, etc.
Dar asta e, faci "câh", iti inghiti inapoi voma si mergem mai departe, n-avem putere de influenta... ori nu vrem sa distrugem visele individului, depinde de context, in orice caz, atat timp cat nu suntem noi afectati, poti sa te arunci si pe geam, noi nu-ti stam in cale.
Pacat ca natura umana nu vede dincolo de el, sine si sfera sa; la vasta ta imi faceam mai multe griji pentru cariera decat ti-ar fi trecut tie prin cap inainte sa postezi "initiativa".
Mai aștepți doi ani (până la majorat) și atunci vei putea lua singur decizii referitoare la propriul corp, fără a mai trebui să-ți convingi părinții.
sanea06 întreabă:
AndRei110gGg întreabă: