Tu acum trebuie sa faci ceva sa nu ramai cu medii neincheiate si sa nu ramai repetent. Daca treci anul poti sa te transferi fara probleme, chiar daca mergi la cel mai prost liceu din oras macar ai sanse sa dai peste niste colegi ok. Deci intoarce-te la scoala, incearca sa nu intri in conflicte, ba chiar incearca sa te imprietenesti cu indivizii, macar pana poti sa te transferi. Stiu ca e groaznic sa primesti bullying dar din pacate asta e realitatea din multe scoli
Poti merge in anul scolar 2026-2027 la alt liceu, deoarece acum deja esti repetent din cauza absentelor nemotivate, avand in vedere ca la fiecare 20 de absente nemotivate se scade media la purtare cu 1 punct si la o medie sub 6 ramai repetent.
Dar dacă rămân, mă pot transfera la alt liceu? sau măcar să motivez câteva din absențe și să merg, chiar nu știu ce să fac
Hai sa nu exageram, nu e ca si cum nu se pot motiva unele absente. Copilul asta trece printr-o trauma si nu are nevoie sa auda asa ceva
Din septembrie si pana acum ai foarte multe absente nemotivate si se pot motiva foarte putine.
Nu am exagerat, am expus doar situatia reala. Se pot motiva foarte putine din multele absente pe care le-a facut pana acum.
Cred ca am cam 100 sau mai multe puțin, macar daca motivez câteva poate reușesc sa fac ceva
Ar fi bine sa motivezi cat mai multe, nu numai cateva.
La 80 de absente nemotivate media anuala la purtare va fi 6 iar la 100 va fi 5 si ai fi repetent.
Si trebuie sa le motivezi in maximum 7 zile de la revenirea la ore, altfel nu se ia in considerare actul de motivare.
Da, chiar nu știu ce să fac sincer. mă simt atât de vinovat și îmi pare rău da asta e acum, dacă nu mai am ce să fac.