| erichlemny a întrebat:

Salut
sunt in clasa 8a
este normal ca toti colegii sa devina mai rai si mai nesimtiti sau e doar la mine in clasa?

Răspuns Câştigător
| NAT0 a răspuns:

„prea multe smartphone-uri folosite de prostime la lucruri de nimic, prea multe televiziuni imbecile..."
Nu caut ceartă.laughing Dar totuși, care e treaba cu telefonul și cu televizorul.
Un om e rău ori din genă ori prin educație.
Și așa sunt educați oamenii, să fie răi.happy

6 răspunsuri:
| deeeaqq a răspuns:

E normal. Și eu am devenit mai rea și mai miștocară din cls a 7-a, nu contează de ce.

| BlackRose03 a răspuns:

E ceva normal.Presupun ca majoritatea au 15 ani fiind clasa a 8-a,nu? La varsta aceasta se trezesc si isi dau seama ca pot face ce vor cu viata lor si sunt cei care conduc asupra scolii, fiind cei mai mari.Vor sa para smecheri si acum sunt si examenele...E destul de greu si stresul, incercarea de a deveni mai populari, inaintarea in varsta, faptul ca acum incep sa stea cu "copiii mari" si se lasa usor influentati le pot schimba comportamentul.

| Jigokunokishi a răspuns:

Salut!
La fel a fost si la mine. Poate ca au fost asa doar ca nu ai observat sau nu si-au aratat adevarata fata. Ori, inaintand in varsta adopta un comportament dat naibii, sa zic asa, doar pentru ca au crescut si incep sa creada ca asa vor arata bine sau ceva de genul-asa ca sa fie "jmechery" tongue

| Cyrano a răspuns:

Oamenii au cam luat-o razna de ceva vreme, prea multe smartphone-uri folosite de prostime la lucruri de nimic, prea multe televiziuni imbecile...

| NAT0 a răspuns (pentru Cyrano):

„prea multe smartphone-uri folosite de prostime la lucruri de nimic, prea multe televiziuni imbecile..."
Nu caut ceartă.laughing Dar totuși, care e treaba cu telefonul și cu televizorul.
Un om e rău ori din genă ori prin educație.
Și așa sunt educați oamenii, să fie răi.happy

| diadiana2604 a răspuns:

Nu e nici normal dar nici dar la tine in clasa poate fi stresul din cauza examenului sau unii abia acum isi arata adevarata fata. oricum stai linistit nu doar la tine in clasa se intampla. importatnt este sa nu devi si tu ca ei
sper ca te-am ajutat si BAFTA LA EXAMEN

| Toma_Ana_Maria_1979 a răspuns:

Este normal dupa parerea mea. Si la mine se intampla exact la fel. Daca esti subiecul unor critici, cel mai bine ar fi sa faci sa para ca nu le dai prea multa importanta, sau chiar sa nu le dai deloc. Sper ca ti.am fost de ajutor. Funda?