Ai niste oameni ce numai parinti nu se pot numi. Nu prea a i ce face, decat sa mergi pe la biblioteca, parc sau alte locuri care sunt cat de cat mai linistite si fara gandaci puturosi si galagiosi prin preajma... apoi mergi la facultate si stai la camin si asa scapi din acea atmosfera tampita...
Mergi intr-un parc, intr-o cafenea linistita sau la biblioteca. Daca bunicii stau aproape, de ce nu te muti la ei in perioada asta?
Nici sa nu te gandesti sa renunti acum cand esti la final, pentru ca e pacat, ai sansa sa iti stricii viitorul.Incearca sa ai o conversatie cu parintii tai in care sa ii explici care sunt planurile tale pe viitor.
Am avut mai multe conversatii cu ei si degeaba. Le pasa atat de putin de mine incat nici buletinul nu mi l-au schimbat, in fiecare zi isi gasesc altceva de facut, tot ca sa nu ma ajute.
Eu sunt oaia neagra a familiei, chiar daca nu fac nimic rau foarte ciudata situatia
In caz ca nu ma retrag acum, la anul trebuie sa ma mut neaparat de aici. O varianta ar fi sa plec in afara, sa fiu sclav un an si apoi sa ma intorc si sa merg la facultate. Dar nu stiu daca ma ajuta sanatatea.
E din ce in ce mai greu sa rezist...
anonim_4396 întreabă: