| Kopesh a întrebat:

Salut sunt la liceu si am o fata de care imi place, darea nu stie, si ea ma considera un incurcalume, pe tot ce pun mana stric(asta la scoaa, acasa pe tot ce pun mana incerc sa repar) si ei nu ii place asta. a spus unui baiat in gluma sa ii ia un trandafir de 1 martie, dar nu e, intr-o relatie. cu el, doar prieteni.eu as vrea sa ii cumpar o floare, dar nu as vrea sa ma simt stanjenit, cum sa procedez? si merge un trandafir rosu, sau altceva? fata aia e frumoasa si merita o floare zic eu

3 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Numai sta pe TPU si treci la fapte.si tu te-ai descurca, dar esti rusinos si ai temeri de la rectia ei. stii cum sa le invingi? le ignori. Bafta

| Bianca1001Bia a răspuns:

Cumpara un trandafir rosu legat cu un fir de martisor zic eu

| Kopesh explică:

Okay,dar eu stiu ca nu am nici o sansa reala sa fiu cu ea,chiar nu am,stiu sigur, ea ar rade daca as incerca sa ii dau un trandafir ca sa fiu cu ea, si m-as cam face de ras in fata clasei.Nu e ca nu am incredere in mine,doar ca stiu ca nu am nici o sansa cu ea, si cred ca are deja prieten, nu sunt sigur.Eu vreau sa ii cumpar un trandafir doar asa, sa incerc sa imi repar greselile pe care le-am facut de-a lungul anilor si sa ii arat ca imi place de ea.Si as vrea sa ii cumpar si colegei ei un trandafir ca sa nu fie stanjenita ca nu a primit si ea.Eu mai am competitie si de la alt baiat care e in relatii mai bune cu ea si cu colega ei si vreau sa iau trandafiri ca nu cumva el sau celalalt baiat sa cumpere si eu sa cad de fazan.Si faza cu inimioara cade, deoarece daca as incerca asta ar fi "pointless" si m-as pune intr-o situatie stanjenitoare.Deci,sa ii cumpar trandafir,sau sa ii cumpar un martisor normal? si daca e sa iau trandafir,sa-i mai iau si prietenei ei? Mi se pare ca nu e prea potrivit sa iau trandafir, asta e mai potrivit indragostitilor, si nu sunt in relatii prea bune cu ea.