| Șachi a întrebat:

Salut,TPU! Acum 2 zile am început faculatea mult dorită,pe istorie, unde mi-a plăcut cel mai mult.Ideea este că deși am luat 10 în bac la acestă materie, am o stare de nesiguranță în privința adaptabilității.Luni ni se va explica la curs cum să facem un proiect,cu note de subsol,"aparat critic l-au numit profesorii". Momentan cred că nu mă pot descurca.Ați avut astfel de trăiri și voi în anul I? Mă gândesc că e o perioadă de acomodare,că după ce ni se va explica,și vom face primele referate și proiecte&fișe de lectură,voi înțelege, și voi căpăta încredere în mine.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"vom face primele referate și proiecte&fișe de lectură"

hmmm, pare ceva de nivel de clasa a 9 a!

| ?achi explică (pentru sierra1):

Pretențiile sunt mai mari aici.Informațiile nu le mai iau de pe Wikipedia/ChatGPT, ci din cărți, pe care trebuie să le citesc.Plus că în proiect trebuie să dau și note de subsol.

| sierra1 a răspuns (pentru ?achi):

Să fie cum zici dar tot de nivel de-a 9 a e (zic de cerința enunțată de tine).

| GygyDuru a răspuns:

Cand ai luat 10 în bac la acestă materie ai copiat?

| ?achi explică (pentru GygyDuru):

Nu,am făcut doar după capul meu.Dar fiind la facultate, lucrurile au devenit foarte dificile. Înainte trebuia să învăț câteva pagini din caiet, acum nici nu știu ce să învăț, nu știu ce îmi poate pica la examen.În a 11-a și a 12-a abia dacă făceam un proiect sau două.La fel și cu referatele.Acum sunt mult mai multe.La fel și pretențiile.