| stefanneell a întrebat:

Am 16 ani si am o prietena de cateva luni. In mod normal ar trebui, dupa parerea mea si a ei, sa ne cunoastem parintii, sa venim in casa celuilalt. Doar ca nu am cele mai bune conditii. Precizez ca stau in chirie si apartamentul nu e chiar de lux, e undeva la mediu. Imi e rusine cat de cat sa o aduc la mine si in general, pe prietenii mei nu ii prea aduc la mine. Parintii nu au treaba, am camera mea, doar ca nu am o mobila atat de buna... Ajutati-ma sa scap de rusinea asta. Imi scuzati greselile. Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Pătuțul tau, oricum ar fi el, e al tau si fii fericit pentru el. Sunt multi oameni saraci / modesti, dar au suflete bogate si asta face mult. Invata bine la școală sa-ti poti permite ceva mai bun când vei fi mare si nu te rusina de conditia ta umila, ci bucura-te ca, cineva te viziteaza in saracacioasa ta odaita! Daca te iubeste si tu o iubesti, atunci sunteti cei mai bogati oameni din lume si asta conteaza! Fa-i putina curățenie, asternuturi curate, un pic parfum si aer curat si totul e un basm! Numai bine!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca intetentionezi sa o ceri de nevasta, atunci fa-o!
Dar in principiu, la 16 ani, nu-i nevoie sa va cunsoasteti parintii, sunteti copii inca si nu aveti nevoie sa mergeti acasa la celalat.

| SG1995 a răspuns:

Auzi prietenei tale nu ii pasa de mobila, momentul ii care iti cunoaste parinti pentru ea inseamna ca relatia voastra are un statul oficial, daca n-o faci se va intreba daca nu ii ascunzi ceva, sau daca nu ti-e jena sa apari cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta-i soarta nu ne putem opune ei, daca bogatie nu prea ai macar inteligenta. mandreste-te cu cine esti tu intelectual nu cu ce ai.

| stefanneell explică:

Va multumesc mult, mai ales tie, Caro34! Omule esti genial. Bafta in continuare!

| iuliaradu1 a răspuns:

Nu ar trebui sa fii complexat de asta..Nu toti suntem bogati, atata timp cat ai unde pune capul pe perna esti norocos!