| ElyRebitza a întrebat:

Am niște probleme foarte mari cu colegii mei. Isi bat joc de mine in ultimul hal! Eu nu sunt foarte sensibilă si de multe ori nu am pus la suflet, dar acum deja au dus gluma la un cu totul alt nivel! Am încercat sa ii ignor, iar ei ma făceau surda. Am încercat sa ma iau si eu de ei si sa le dau replica, dar tot ei au câștigat. Deci dinte-o clasa de vreo 20 de copii, sunt foarte putini pe care pot conta! Am prieteni foarte buni in afara școlii. Dar, sa revenim, uneori nici nu imi mai vine sa merg la școala, ca sa-i aud cum ma înjura, cum rad de aspectul meu fizic (care mie mi se pare OK) sau de orice aspect cât de mărunt din viața mea! Mi-au pus o groaza de porecle! Non stop stau foarte stresată chiar si in Weekend si ma ppt bucura doar cand sunt cu prietenii mei, cand citesc, cand ma joc sau ascult muzica. Toată clasa are o problema cu mine! Eu nu ma iau de ei si nu am probleme cu ei. Profesorii au zis ca acei colegi sunt geloși pe notele mele mari si pe rezultatele la concursuri si chiar așa e, mi-au zis, dar deja exagerează! Nu stiu ce sa mai fac... Sper ca nu am scris prea mult si daca aveți ceva sfaturi cum sa ma comport cu ei sau ce sa fac ca sa nu mai fiu stresată, as fi recunoscătoare! Va pup!

Răspuns Câştigător
| Narccii a răspuns:

Nu ii baga in seama lumea e rea, pur simplu iti vezi de treaba si sa nu iti pese ce zic alti ii ignori o sa se plictiseasca pana la urma, si de ce sa iti pese, daca tu te simti bine asa cum arati si cum esti, nici nu mai conteaza restul, :**

1 răspuns:
| ABCD122 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun.
Ce clasa esti?