|

Deci chiar am nevoie de ajutor toate rasp vor primi folositor, unul funda! is in clasa a 9-a si am un coleg care mereu se ia de mine si ma exagereaza in tot ce fac, de exemplu eu raspund ceva la o materie (corect)si el tipa prin cls in pauza ce am rasp eu da exagerat tare si mereu ma face de *** in fata clasei x( sau daca stiu ff bine lectia imi zice cred ca nu ai iesit 3 zile din casa sa iti inveti si imi spune porecle si ma imita prin clasa tare tare.Acu vreau sa zic ca is destul de frumoasa, destepta pe la ore si nu sunt ratata, nu ar avea motive sa ma exagereze in tot ke fac is ca celelalte fete, am incercat sa il ignor da nu merge, m-am pus in gura cu el de cateva ori da il provoca si mai rau, am incercat prin vb buna m-a lasat in pace vreo 3 zile apoi iar morr imi strica viata de liceuucrying(

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună @Hedy! Tu încearcă să fii și mai activă la ore iar în pauze, când el te mai ironizează, zâmbește-i și întreabă-l ceva de genul "tu doar atât poți, la asta se rezumă inteligența ta?" Înfruntă-l fără a te enerva și vezi-ți de drumul tău, crede-mă, el se va enerva și mai mult dacă vei fi indiferentă.
Mari succese!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, situ cum e. Am patit si eu. Dar el e doar invidios pe notele tale, sau chiar ii place de tine. La fel am patit si eu cu un coleg. Se lua mereu de mine, dar eu il ignoram. Apoi dna diriginta ne-a mutat in banca si am inceptu sa ne intelegem bine, iar aucm el chiar imi ia apararea. Spui ca nu poti sa il ignori, dar ba da. Trebuie sa poti. Ignorance is bless. Deci pur si simplu nu te mai gandi la ce o sa zica el. Colegii tai nu o sa asculte ce zice el daca iti sunt prieteni adevarati. si daca nu, nu trebuie sa iti pese ce zic ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hehe crezi ca esti singura? si mie acelasi lucru mi se intampla imi gasea si mie diferite porecle /tocilarul si intr-o zii i-am zis : si ce daca sunt tocilar mai bine tocilar ca mine dacat prost ca tine, nu l-a afectat mare lucru dar si-a dat seama ca e prost si mai face si pe prostul. Te poti duce si la diriginte sa-i spui va trebui sa ia o masura. Daca nu, plesneste-l.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil ii place sa te cicaleasca.Si mie imi place sa mai enervez fetele laughing imi place reactia lor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tine-l cu ceva la mana si santaseaza-lhappy. Funda?:X

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează