| NoLoveNoStress a întrebat:

:*
Am o problema. :-s
Mama mi-a pus parola pe calculator, pentru. ca stau prea mult pe el, si intru pe calculator doar cand ma lasa ea laughing, si acum sunt pe net, si as vrea sa va rog ceva...Stiti vreo modalitate cum sa aflu parola?
FUNDA.

5 răspunsuri:
| WhatMeanLove a răspuns:

Aprinzi PC, cand apare ca incarca windows, dai restart
apoi iti apare sa selectezi din 4, alegi "STAFE MOD" (primul sau al 2lea)
dai click pe Administrator (daca apare, daca nu ceilalti pasi sunt inutili)
astepti sa iti incarce si iti intra in windows.
dai START>CONTROL PANEL>USER ACCOUNTS>CHANGE ACCOUNT>name(unde name este numele calculatorului)>REMOVE PASSWORD> si mai dai odata REMOVE PASSWORD
dupa care apesi butonul de restart si totul revine la normal


-incearca sa vezi daca merge asa

| WhatMeanLove a răspuns:

-sau poti incerca altceva:


aca nu ti s-a intamplat nici o data sa uiti parola la calculator atunci e bine, dar mie mi s-a intamplat de cateva ori sau am fost nevoit sa schimb parola cuiva la calculator pentru ca nu mai putea sa intre in windows asa ca avand in vedere ca era Windows Xp aceasta se poate schimba foarte usor si anume:

Atunci cand va cere userul si parola apesati de 2 ori combinatia de taste ALT+CTRL+Dell (delete) (toate 3 simultan) si o sa va apara 2 casute, una de user si una de parola.

La username introduce-ti Administrator, iar la parola nu mai introduceti nimic si ii dati ok, dupa care va veti loga in calculatorul vostru.

Aceasta solutie merge numai in cazul in carea aveti Windows XP, sau Vista/7 cu conturile de administrator puse pe Enable (ele ca default sunt date disable) si fara parole.

Dupa ce v-ati logat in calculator singurul lucru care mai ramane de facut este sa mergeti la conturile de useri de calculator si sa va schimbati parola.—> Mergeti pe Start

—> Settings

—> Control Panel

—> Users Accounts

click pe userul vostru si Change password, introduceti parola in cele 2 campuri (noua si confirmarea noi parole asta numai daca mai vreti sa aveti parola) apasati butonul de change password si gata.

In cazul in care este setata o parola pe contul de administrator atunci ori luati legatura cu cel care v-a instalat sistemul de operare ori va trebui sa folositi un Cd butabil sau o discheta butabila care stie sa schimbe parole la contul vostru de utilizator, dar despre acest lucru am sa va vorbesc intr-un viitor tutorial.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Bună! NoLoveNoStress, eu cred că nu e bine ce faci. Mama a avut motive serioase să procedeze așa, e bine să nu încerci să o păcălești. Nimeni pe lumea asta nu vrea mai mult binele cuiva decât mama sa. IzabellaRalu a vrut să arate ce deșteaptă e, dar nu s-a gândit că poate tu te obosești prea mult la pc ori ai dureri de cap și insomnii, sau poate că nu mai înveți bine fiindcă stai prea mult pe Internet. La astea se gândește doar o mamă...
Când îți dă voie mama la pc, intră pe http://lecturirecenzate.ro/ și pe http://lecturi-scolare.blogspot.com/ Îți vor folosi la școală!

| Bia125 a răspuns:

Am si eu o mama la fel... mia parolat calculatorul de vreo 4/5 ori dar mereu am aflat'o. Nu stiu daca raspunsul meu te va ajuta dar, incearca sa vezi lire, din parolo si noteazale pe o foaie. Duapa catva timp vei avea toate literele si vei putea sa descoperi parola. Asa faceam eu bafta!

| sweetheart3 a răspuns:

Pune o camera sa filmeze cind pune ea parola... big grin