Salut! Hmm.Ce sa zic? Nu sunt sigur.Dar depinde si de cele "2 capete" ale firului. Daca chiar se iubesc, si doresc sa si-o demonstreze unul altuia, da, atunci o relatie la distanta poate merge bine si frumos. Dar pana in prezent, dupa cate stiu eu si prin cate am trecut, nu prea rezista.Si stii de ce? Pentru ca mai sunt diferiti factori care trebuie luati in considerare totdeauna: unul poate fi pentru ca fiecare dintre voi aveti ceva de lucru, o treaba incolo, una incoace, si nu ve-ti mai avea timp sa petreceti timp vorbind sau sa va vedeti mai des(mai ales ca telefoanele si alte legaturi costa). Apoi, alt factor poate fi ca se iveste o alta persoana in viata voastra cand sunteti departe unul de altul, si cum stiti ca nu sunteti aproape unul de altul, orice se poate intampla(e ceva foarte omenesc acest lucru). Apoi, relatia devine mai rece, mai distanta, nu v-ati mia vazut de mult, telefoanele se opresc pe zi ce trece, voi suntei ocupati cu viata voastra personala, deja deveniti ca 2 oameni care aproape ca nu va cunoasteti. Asta se intampla in cele mai rele cazuri...dar sa nu uitam ca daca iubirea e puternica si daca ve-ti stii ca poate va ve-ti reintalni cat mai curand, si daca perioada cat sunteti despartiti nu este asa de mare, aveti sanse. Dar e la latitudinea voastra sa decideti daca are vreun rost sau nu sa stati asa. Dar in opinia mea, nu cred ca are rost. Vei gasi si pe altcineva daca chair vrei, si chiar si pe cel care l-ai lasat! BAFTA!
Depinde ce fel de distanta
. Poate fii si din alta tara, important este sa va vedeti, daca nu va vedeti cel putin o data pe luna nu va dura
ptc. este acea neliniste " Daca ma inseama "., " Eu habar nu am ce face el acolo ", " Daca el se distreaza de ce sa nu am distrez si eu" si uite asa fatacunoaste un tip, baiatul o fata si numai merge >![]()
< funda?
Buna.Am incercat si eu sa am o relatie la distanta cu un baiat care a plecat din tara pentru o luna.Am incercat sa tinem relatia, insa nu am reusit.Ne certam foarte des, si pana la urma am hotarat sa punem punct.Deci nu, nu rezista relatia la distanta
Funda?
Buna!
Eu tin o relatie la distanta si chiar nu am probleme!
Nu trebuie sa te ingrijorezi![]()
Nu prea... ochii care nu se vad, se uita.
Oamenii au diferite nevoi, si daca nu mentii contactul, riscul de a "calca stramb" e destul de mare.
Uite, daca ti-e teama sa nu te dezamageasca cineva, s-ar putea ca acest articol sa te ajute: http://castigatimp.com/......de-cineva/
Si, orice ar fi, daca relatia nu merge si incepi sa fii dezamagita, alege sa fii libera si independenta. De ce sa faci aceste lucruri si niste idei ca sa fii implinita in relatie ai putea gasi de aici: http://castigatimp.com/alege-sa-fii-liber-si-independent/
Buna Nella, am si eu o prietena care a avut un iubit din londra si relatia aceasta nu a durat deoarece ei vorbeau doar pe mess si la telefon si baiatul incepu sa o si insele si s-au despartit.Relatiile nu dureaza atunci cand sunt la distanta.Trebuie sa fi foarte fidel daca vrei sa ai o relatie la distanta. Sper ca te-am ajutat.pup:*
Stiai ca se pot face si copii de la distanta?
desigur daca distanta e mai mica decat lungimea