Nu stii ce vrei. Cand l-am născut pe fiul meu cel mic, era la spital si o fată de 15 ani care astepta sa nasca, era iun copil speriat si plangea ca pe mama ei nu o lasau sa vina, tatal copilul disparuse demult din viata ei, bănuiesc ca totul a început de la un sărut.
Ai fi mult mai fericita daca ai alege sa intrti într-o relație doar cand in viitorul apropiat va fi posibila căsătoria. Relatiile la varsta asta imatura sunt doar izvor de nefericire si dezamagiri.
"Eu fac anul asta buletinul'
Ai sub 14 ani, lasa "relatiile" ca esti copila.
Tu inca nu intelegi cum functioneaza relatiile interumane si ce-si doresc de fapt baietii. Vei afla, dar mai tarziu. Sau tii mortis sa afli pe pielea ta?
Preocupa-te de scoala ca ai Evaluarea Nationala, de care depinde viitorul tau.
Pai daca nici nu te saluta, atunci nu aveti nici un fel de relatie. Poate sunteti prea mici naiba si baiatul ala avand ZERO experienta nu intelege cum trebuie ce inseamna sa fii intr-o relatie. Cati ani aveti? 10?
Eu fac anul asta buletinul și, mi se pare ciudat că în mesaje vorbește super frumos cu mine, dar când ne vedem se face că plouă, nu e el cea mai sociabila ființă, dar totuși
anonim_4396 întreabă: