Mai soro, iubitul tau nu e iubita ta ca sa fie alintat si complimentat si alte prostii, ai grija sa nu-i creasca cumva tate ![]()
Fii naturala si vorbeste cu el cum iti vine sa vorbesti, daca te place ar trebui sa o faca pentru ceea ce esti nu pentru ca stii sa joci foarte bine teatru. ![]()
Daca chiar vrei sa il dai "gata" nu o faci printr-o conversatie la telefon ci o faci cand esti singura cu el intr-un loc mai intim (stii tu la ce ma refer, daca nu da frau liber imaginatiei
).
Sper ca te-am ajutat.
O zi faina!
Mersi.![]()
Cu placere! Ma bucur te-am ajutat, majoritatea imi considera sfaturile jignitoare dar asta e adevarul gol golut
Nu lasa stereotipurile si prostia monotona si plictisitoare a gandirii societatii sa-ti dicteze actiunile, daca vrei sa fi speciala poti fi speciala pentru el si fara a ti se pune etichete.
Ma bucur cand vad oameni deschisi la creier, tine minte ca specialul e mai sexy si tine mai mult decat 20 de minute cat tine un machiaj bun! ![]()
Astea fiind spuse, mult succes si app de intrebare subiectele interesante sunt cele foarte rar abordate din timiditate, teama, minte ingusta sau idei preconcepute!
Toate cele bune!
Mersi inca o data>
De ce nu lasi discutia sa curga? Lasa-l pe el sa te alinte si sa te complimenteze