| Xdreaper21 a întrebat:

Azi un baiat grea sa o sarute pe iubita mea dupa ce au terminat orele(o asteptam), iar eu am sarit la bataie
Nu am incasat-o chiar l-am facut sa planga dar s-a ridicat imediat dupa ce l-am lasat si a zis ca vine cu gasca
Cu asta am mai avut eu probleme si ii bat si gasca daca vin si baieti mei doar ca stiti eu trebuie sa plec din tara si imi e ca nu o sa pot pleca daca va zice ceva politiei
Pot pati ceva?
Pot spune ca vrea sa o agreseze?(iubita sa imi ia partea ca sa fie credibil)
Pot sa il bat in miez de noapte dupa un colt de bloc si sa ii fac viata un calvar(adica sa stea cu frica de mine)
Il bat in miez de noapte pana ii da sangele dupa il torturez un pic(leg cu mainile de ceva sa atarne si il lovesc) si daca incearca ceva cu ea sa il pot bate mai tare?
Va rog raspunsuri serioase
Dau funda

42 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Usurel,viteazule! Ca tine sunt destui pe lumea asta. Doar gura e de ei. Cu iubita ce faci daca pleci din tara? I-o lasi lui sau deja ea este cu el si tu ai picat de fazan?

| darrio2007 a răspuns (pentru Xdreaper21):

Esti jalnic, baiete!

| Scarbo a răspuns:

rolling on the floor), se uita dupa iubita ta si tu vrei sa il torturezi pe bietul om, unii oameni sunt atat de usor de influentat...

| Xdreaper21 explică (pentru darrio2007):

Nu il suporta pe baiat
Ea care nu vorbeste cu prieten de al meu l-a rugat sa il ia de pe ea

| darrio2007 a răspuns (pentru Xdreaper21):

Se urcase pe ea? Asta inteleg de la tine.

| Xdreaper21 explică (pentru darrio2007):

O data era serios intram in clasa la ea ca terminasem orele si era pe ea si ea se zbatea colo(nu are foarte multa forta)

| Xdreaper21 explică (pentru Scarbo):

Bine recunosc ca am exagerat dar serios baiatu asta insista mai ceva decat un fost coleg care cand sarea la bataie nu se lasa pana nu il omoara
Chiar si daca fostul dirig vinea el tot continua

| Scarbo a răspuns (pentru Xdreaper21):

Ai omis sa spui ca este cum este. Daca asa sta treaba nu ar strica sa-i dai o lectie sa-si vada de treburile lui si sa nu se mai implice in a le altora, poti sa-l bati fizic, dar te asigur ca daca il bati si psihologic o sa ajungi la rezultatul dorit.

| T0T a răspuns:

Păi tu ești animal mă? Dacă iubita ta e de acord să îl sărute părăsește-o și gata, nu sări ca idiotul că după mai multe probleme îți faci. Iubita ta nu are nimic de spus în toată treaba asta? Respectă-i decizia, fii om civilizat.

| Xdreaper21 explică (pentru T0T):

Pai nu e de acord ala tot insista am un prieten vechi si bun cu ea in clasa iar ea sta doar pe langa el ca sa poata sa ii zica prietenul meu ca sa o lase in pace
O data a venit plangand la el ca vrea sa o inchida in baie daca nu facea sex cu el

| T0T a răspuns (pentru Xdreaper21):

Să se ducă la poliție pentru hărțuire atunci. Eu zic că așa o să îți faci probleme și nu cred că e cazul. În fine, faci cum consideri, să nu regreți după.

| Xdreaper21 explică (pentru Scarbo):

Pai eu de obicei aproape ii rup capu si il amenint (ca sa lovesc 2 iepuri dintr-o lovitura daca stii ce zic)