Usurel,viteazule! Ca tine sunt destui pe lumea asta. Doar gura e de ei. Cu iubita ce faci daca pleci din tara? I-o lasi lui sau deja ea este cu el si tu ai picat de fazan?
), se uita dupa iubita ta si tu vrei sa il torturezi pe bietul om, unii oameni sunt atat de usor de influentat...
Nu il suporta pe baiat
Ea care nu vorbeste cu prieten de al meu l-a rugat sa il ia de pe ea
O data era serios intram in clasa la ea ca terminasem orele si era pe ea si ea se zbatea colo(nu are foarte multa forta)
Bine recunosc ca am exagerat dar serios baiatu asta insista mai ceva decat un fost coleg care cand sarea la bataie nu se lasa pana nu il omoara
Chiar si daca fostul dirig vinea el tot continua
Ai omis sa spui ca este cum este. Daca asa sta treaba nu ar strica sa-i dai o lectie sa-si vada de treburile lui si sa nu se mai implice in a le altora, poti sa-l bati fizic, dar te asigur ca daca il bati si psihologic o sa ajungi la rezultatul dorit.
Păi tu ești animal mă? Dacă iubita ta e de acord să îl sărute părăsește-o și gata, nu sări ca idiotul că după mai multe probleme îți faci. Iubita ta nu are nimic de spus în toată treaba asta? Respectă-i decizia, fii om civilizat.
Pai nu e de acord ala tot insista am un prieten vechi si bun cu ea in clasa iar ea sta doar pe langa el ca sa poata sa ii zica prietenul meu ca sa o lase in pace
O data a venit plangand la el ca vrea sa o inchida in baie daca nu facea sex cu el
Să se ducă la poliție pentru hărțuire atunci. Eu zic că așa o să îți faci probleme și nu cred că e cazul. În fine, faci cum consideri, să nu regreți după.
Pai eu de obicei aproape ii rup capu si il amenint (ca sa lovesc 2 iepuri dintr-o lovitura daca stii ce zic)
AndRei110gGg întreabă: