| HolyWarsThePunishmentDue a întrebat:

big grin Nu am o problema urgenta sau grava dar pur si simplu vreau sa aud parerea unora mai "open-minded". Inainte de toate mentionez ca imi place metalul si toate subgenurile, fapt care influenteaza felul in care ma imbrac, freza etc. In seara asta am iesit cu ai mei la o plimbare intr-o zona foarte aglomerata, plina de oameni care se holbau intr-un fel care te deranjeaza chiar si atunci cand nu iti pasa ce cred altii despre tine. Isi dadeau coate si isi faceau semne, imi aruncau niste priviri de parca veneam din "Transformers". Am mai avut intamplari de acest gen, dar de data asta parca nu-mi venea sa cred cu cata nesimtire se uita in ochii tai cand trec pe langa tine in timp ce barfesc cu persoana care ii insoteste, lasand loc si de un zambet gen "Doamne fereste, ce ciudatenie ".

Intrebarea este : trebuie sa ne incadram intr-un stil comun, sa ne pierdem in multime, pentru ca ceilalti sa nu isi dea coate si sa nu "chicoteasca" intr-un mod foarte vizibil sau mai bine zis, pentru ca societatea "sa ne accepte"?

P.S : Nu vreau sa credeti ca sunt un copil care nu a ajuns nici la pubertate si care doreste ca lumea sa-l inteleaga pentru ca e "dark" si pretinde ca ii place rock-ul. Nu asta e intentia.

Oricum, mersi ca ati avut rabare sa cititi si sa raspundeti daca o veti face happy

Răspuns Câştigător
| SweetLikeaLemon a răspuns:

Daca nu vrei sa iti bati capul, da, poti sa te imbraci si sa arati la fel ca restul. Pentru ca traim intr-o tara in care spiritul de turma este la putere, toti sunt la fel, iar daca unul este diferit si iese din tipar, toti se uita la el ciudat si rad de el. Oameni ignoranti. Dar nu ar trebui sa le acorzi importanta atata timp cat tie iti place asa. Treci pur si simplu pe langa ei increzator si nu lasa capul/privirea in jos cand ii vezi cum se holbeaza. E mai important sa fii cum iti place tie (in limitele bunului simt), decat sa fii o copie la indigo a celor din turme.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum am mai zis "Da-i dracu' si mergi mai departe".
Bine ca esti diferit si ca nu faci parte din turma.
Si presupun ca nu-ti pasa ce cred niste oameni indoctrinati si limitati, nu?

| Duku99 a răspuns:

O alta chestie, care poate nu se afla printre raspunsuri: Daca cineva te intreaba daca esti satanist, sau ceva de genu, nu te obosi sa le explici ca nu in asta consta metalul si toate cele. Intra in rol si da-te drept satanist. Unii isi vor da seama ca ii fufu la cap cu asta si ca esti sarcastic, altii o sa faca pe ei de frica, stiu eu... Poate te vei distra xD

| Bibi_Bia_1996 a răspuns:

E important sa fi cum vrei tu sa fi, nu cum vor altii. Fi tu! Si nu baga in seama comentariile altora. E viata ta.happy