| LuCi82820 a întrebat:

de ceva vreme nu mai pot sa trimit cereri de prietenie pe facebook imi spune ca abia dupa 30 de zile pot sa trimit cereri da oare pot sa scap de asta?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Nu poti sa scapi de asta! Esti colectionar de prieteni pe facebook? pentru ca unii din cei carora le-ai trimis cerere de prietenie te-au raportat! Ai trimis prea multe cereri de prietenie si nu ti s-a dat un raspuns la ele. Uite ce spune ->>>
FACEBOOK - Nu pot adauga prieteni! Facebook este un loc care permite conectarea cu prietenii, familia, si alte persoane pe care le stiti personal. Daca ati fost impiedicat sa trimiteti cereri de prietenie pe Facebook, este probabil ca multe cereri de prietenie trimise de dumneavoastra in ultima vreme sa fi ramas fara raspuns. Asta se poate intampla din cauza ca ati trimis cereri de prietenie strainilor sau poate fi legat de alt comportament pe care membrii Facebook l-au reportat ca fiind nedorit. Va va fi permis sa adaugati prieteni din nou in curand. La acel moment, va rugam sa nu uitati sa trimiteti cereri de prietenie sau mesaje doar persoanelor pe care deja le cunoasteti personal. In caz contrar, limite suplimentare pot fi introduse pe contul tau. Pentru mai multe informatii cu privire la drepturile si responsabilitatile dumneavoastra in calitate de membru Facebook, va rugam sa faceti click pe termenii (Terms) din partea de jos a oricarei pagini Facebook. Conexiunile intre prieteni pe Facebook trebuie sa fie confirmate de ambele parti implicate. Acest lucru se intampal printr-o cerere de prietenie initiala sau o invitatie de a adera la site si o confirmare a cererii de catre destinatar. Tehnic, nu este posibil sa deveniti prieten cu cineva fara aceasta confirmare. O cerere de prietenie poate fi trimisa manual sau prin intermediul gasirii de prieteni (Friend finder) sau gasirii de colegi de scoala sau munca (Classmate/Co-worker Search). Cand utilizati aceste functii, va rugam sa fiti constienti de faptul ca mai multe cereri de prietenie si invitatii pot fi trimise simultan. In cazul in care un utilizator se inscrie prin cadrul acestor invitatii, acesta va fi adaugat automat la lista dumneavoastra de prieteni.

1 răspuns:
| Margarit_Rafa_1978 a răspuns (pentru neluL):

Da