| Viviana18 a întrebat:

de curând am luat permisul de conducere, de atunci conduc aproape in fiecare zi, spre școală, plimbări, prin oraș, dar ma pot numi ghinionista deoarece aproape de fiecare data intampin care un mic "obstacol" ba cineva face o depășire riscana, ba se întâmplă un accident în fata mea, apoi m-ai fac. Si eu câteva gafe, nu ma încadrez corect sau nu imi iese o plecare din rampa din prima, problema este ca unii au început sa comenteze chestia asta și m-am cam descurajat in ceea ce privește condusul... Ap: Sunt și o fire perfecționista, este posibil sa o dau in tragic? Ce ma sfătuiți?

Răspuns Câştigător
| asdfq a răspuns:

Chestiile de genul se intampla tuturor. Daca esti o fire perfectionista canalizeaza asta spre a-ti mentine atentia in trafic si spre respectarea unei circulatii rutiere corecte. Nu are sens sa bagi in seama tot ce comenteaza ceilalti. In timp o sa iti iasa toate, doar sa fii atenta si sa nu renunti.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Draga mea, nu toata lumea trebuie sa sofeze, si ca pieton poti functiona zi de zi, mai ales daca distantele sunt mici si nu ai nevoie sa strabati sute de km zilnic sa ajungi la scoala, servici sau altundeva.
Nu toata lumea are indemanarea de a sofa, unii o capata prin exercitiu repetat, altii niciodata. Un lucur este clar, inveti din greseli, iar in primul an 90% din cei proaspat iesiti din cursul de sofat, ajung sa faca accident, pentru ca lipsa experintei isi spune cuvantul.
Sfatul meu este ca in primul an sa sofezi cand nu este trafic mare, sambata, duminica si in general in afara orasului sau pe strazi mai putin aglomerate, pana iti intrii in mana si capeti experinta.

| Viviana18 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc mult, o sa tin cont de sfatul tau! :*

suntserios
| suntserios a răspuns:

Condusul e o chestie care tine de experienta, nu poti deveni perfect peste noapte