Prefa-te ca te grabesti si cand il vezi pe drum loveste "din greseala" de el.
Sau poti sa intri pur si simplu in vorba cu el. Din moment ce nu l-ai observat ca sta chiar in blocul de vizavi, probabil s-a mutat recent, asta poate sa fie un motiv sa intri in vorba cu el. Intreaba-l daca este nou venit si de acolo te descurci tu sa-l intrebi cum il cheama.
Inca o metoda ar fi sa-l opresti si sa-l intrebi daca ti-a vazut pisica, cainele etc. nu conteaza e animal. Spune-i ca a fugit si il cauti disperata.Nu stiu daca asa o sa-i aflii numele, dar macar o sa te vada si o sa stie ca stati aproape.
Tare chestia cu animalul pierdut
Ati face orice ca sa atrageti atentia baiatului de care va face ai...
Eu doar am oferit niste sugestii, niciodata nu as face asa ceva, daca baiatul ma observa e bine, daca nu, treaba lui.
Din modul tau de exprimare rezulta ca toate fetele fac asa dar nu este adevarat.
Repet, eu am dat doar niste sugestii, daca ea le-a considerat ca fiind cele mai bune si le-a ales castigatoare, treaba ei, eu oricum nu as urma acest sfat, nu-s chiar asa disperata
Si nu, nu am facut-o pe fata asta disperata ca sa se inteleaga
Era doar o gluma,nu o iau in serios,si nu inteleg de ce te-ar crede un baiat "Disperata",disperata esti atunci cand il urmaresti toata ziua,cand intri la el in casa sa-l violezi, atunci esti disperata, daca incerci sa minti ca sa-i atragi atentie, inseamna ca, chiar il placi si acel baiat e norocos.
Am zis disperata pentru ca nu am stiut cum sa ma exprim, asa sunt eu, mai ciudata
Si nu cred ca un baiat se simte asa norocos cand ii face ochi dulci oricine.De exemplu : o cotoroanta cu 2 dinti in gura nu o sa-l atraga nici de fel, eventual il lasa cu sechele
P.S.mi place cum gandesti, chestia aia cu urmaritul si violatul m-o facut sa rad xD
Ai vazut materialul ala la Observator acum o luna (Cred ) sau luna asta,in care un baiat a cerut o fata de sotie care a fost impuscata in ochi,si l-a pierdut? Si ala avea un fizic de invidiat de multi baieti,sincer si mie mi s-a parut foarte frumoasa, dar oricum multi ar fi considerat-o "urata" datorita chestiei pe care a patit-o, ceea ce deduc ca frumusetea e relativa si nu conteaza nu stiu cat de mult(conteaza intr-o oarecare masura si pentru baieti si pentru fete, dar, dar am impresia ca fetele pun mai mult accentul pe fizicul unui baiat decat invers
Cateodata (de multe ori),am impresia ca voi muri singur, si intind sa cred ca am dreptate...
Este adevarat ca cea mai importanta este personalitatea unei persoane si debea apoi fizicul, dar sa fim seriosi, putine persoane mai pun accent pe personalitate, majoritatea sunt superficiali si aprecieaza mai mult felul in care arata o persoana, dar exista si oameni "normali" care pun accent pe ce este in interiorul unei persoane
In legatura cu faptul ca tu crezi ca vei muri singur, n-ai de unde sa stii, oricand poti intalni pe cineva care sa iti placa, niciodata sa nu spui niciodata
Nu exista om care sa nu puna accentul pe aspectul fizic, doar ca majoritatea pun prea mult... de exemplu unele decat sa-l aleaga pe unu care le iubesc sincer, si sunt "frumusei" (dar nu gen Dorian popa)mai bine dorian popa dar fara nimic in cap, care vrea doar sa le...
Stiu, trist, dar este adevarat insa nu toate sunt asa.Mie nici nu imi place Dorian Popa iar serialul ala Pariu cu Viata nu-l suport.
In fine...keep calm, sigur ai sa gasesti tu pe cineva, asa ca nu fi trist iar la celelalte fete care prefera prostii ce arata bine, nu ai ce sa le faci, asa sunt ele
WOw,nu-ti place Dorian Popa? am auzit-o in premiera, am 15 ani., dar asta cred. ca voi muri singur
Da, chiar nu imi lace Dorian Popa, il vad ca pe un poponar
Si nu mai fi asa negativist, ai debea 15 ani, pana la 100 ai timp sa iti gasesti pereche
Sa speram ca nu va fi asa cum cred eu, mersi mult pentru tot, multa bafta si mult noroc
N-ai pentru ce, bye!
M-am combinat ))))))))))))))))))) statea in scara si fuma. Direct vin la el si ii cer un fum, chiar daca nu-s fumatoare am tras odata si i-am cerut numarul
Omg mor